Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 aug 2008 - Anul XIII, nr. 199 (3880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Andra a fost "răpită" de la nuntă la miezul nopţii

Andra a fost "răpită" de la nunta sa cu Cătălin Măruţă imediat după focul de artificii care a avut loc la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, mireasa revenind la petrecere pe acordurile fanfarei "10 prăjini", după ce soţul său i-a cântat "La mulţi ani".

La miezul nopţii, toţi cei câteva sute de invitaţi ai celor doi miri, veniţi la petrecerea organizată pe insula de pe Jiu, de la Târgu Jiu, au urmări timp de aproximativ un sfert de oră un foc de artificii. Andra şi Cătălin Măruţă au urmărit şi ei focul de artificii, mireasa exclamând de câteva ori "superb" atunci când a fost impresionată de jerbele de pe cer. Iniţialele numelor celor doi, "A" şi, respectiv, "C", realizate din lumini viu colorate, pe un suport amplasat pe insuliţă, au fost, de asemenea, înconjurate de un joc de artificii.

 

Mirele, obligat să-i cânte miresei "La mulţi ani"

Mireasa a fost furată după focul de artificii, fiind dusă la o terasă din centrul municipiului Târgu Jiu, unde se mai afla o mireasă. Andra s-a fotografiat cu mireasa respectivă, care s-a declarat o fană a sa, după care, cei care au "răpit-o" au negociat la telefon cu ginerele preţul răscumpărării. Cătălin Măruţă a fost obligat să îi cânte soţiei sale "La mulţi ani", mai ales că era şi ziua de naştere a acesteia, ginerele acceptând în cele din urmă să plătească "preţul".

Andra a revenit la cortul unde avea loc petrecerea în jurul orei 01.00, pe acordurile melodiei cu care sunt întâmpinaţi şefii de stat într-o vizită oficială, interpretată de fanfara "10 prăjini".

Petrecerea a continuat pe muzică interpretată de Daniela Condurache şi Irina Loghin, dar şi de alţi solişti. Printre invitaţii prezenţi la nuntă s-au numărat mulţi magistraţi din Gorj, tatăl lui Cătălin Măruţă fiind judecător la Tribunalul Gorj. De asemenea, au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, dar şi vedete venite de la Bucureşti special cu această ocazie. Mădălina Manole, Victor Slav, Anda Adam, Cătălin Dezbrăcatu, Cove, Gabriel Cotabiţă, Iulia Vântur, Marius Moga, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţean s-au numărat printre vedetele prezente la petrecerea la care au participat aproximativ 800 de persoane.

 

Patru sute de persoane, prezente la cununia religioasă

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, şi Andra s-au căsătorit religios, sâmbătă seară, la Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, în prezenţa a aproximativ patru sute de persoane.

Andra şi Cătălin şi-au petrecut ziua de sâmbătă la locuinţa din Târgu-Jiu a mirelui, fără a se întâlni faţă în faţă, Cătălin dorind să respecte tradiţia ca în ziua nunţii să nu-şi întâlnească mireasa până la altar.

În jurul orei 18.00, Andra a ieşit din casa socrilor, însoţită de naşul său, fiind ovaţionată de circa 200 de persoane adunate în faţa casei de la blocurile din jur. Andra s-a declarat foarte emoţionată şi le-a mulţumit celor prezenţi. Ea s-a prins într-o horă cu o parte din cei prezenţi, printre care compozitorul Marius Moga, pe ritmurile melodiei "Ia-ţi mireasă ziua bună", interpretată de solista de muzică populară Niculina Stoican.

Mirii s-au urcat în maşini separate şi au mers la biserica situată pe Calea Eroilor, unde se află operele lui Constantin Brâncuşi. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de patru preoţi, în frunte cu protopopul de Târgu-Jiu Vasile Vlădoiu.

Ceremonia religioasă a durat aproximativ o oră, în lăcaşul de cult fiind prezente rudele celor doi miri, precum şi invitaţi ai acestora. Andra a avut o rochie albă lungă foarte decoltată, cu trenă şi a purtat voal, având părul lăsat pe umeri, în timp ce Cătălin a fost îmbrăcat într-un costum negru cu papion negru, la fel ca şi fratele său, Andrei.

După ceremonia religioasă, cei doi miri au mers la Poarta Sărutului pentru a face fotografii, ei fiind aşteptaţi de sute de persoane. De aici, ce doi miri au plecat spre o insuliţă de pe râul Jiu, unde a avut loc o petrecere la care au fost invitate aproximatriv 800 de persoane.

Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august, la Primăria sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andra a fost "răpită" de la nuntă la miezul nopţii.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andra a fost "răpită" de la nuntă la miezul nopţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei