Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 aug 2008 - Anul XIII, nr. 192 (3873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O ziaristă georgiană împuşcată în braţ a continuat să transmită în direct

O ziaristă georgiană de la un post de televiziune a fost împuşcată în braţul stâng în timp ce relata despre conflictul ruso-georgian, în oraşul Gori, însă aceasta a continuat să transmită în direct, relatează publicaţia Daily Mail, în ediţia electronică.

Tamara Uruşadze a fost împuşcată în braţul stâng la Gori, oraş-tampon dintre georgieni şi ruşi. Femeia în vârstă de 32 de ani a continuat să relateze, în timp ce colegii săi încercau să se adăpostească de focurile trupelor ruse, şi a fost împuşcată.

Uruşadze, care transmitea pentru echivalentul BBC în Georgia, relata în direct despre un transport umanitar care urma să ajungă în Gori, joi după-amiază, în momentul în care a fost împuşcată de un lunetist. Potrivit imaginilor, aceasta cade la pământ, iar cameramanul aleargă la ea pentru a o ajuta. După acest incident, Tamara Uruşadze a transmis din nou în direct, dintr-o dubă, la câţiva metri de locul unde a fost împuşcată şi arătând la cameră braţul rănit.

 

"Am fost lovită de un glonţ”

Ea spune telespectatorilor: "Am fost lovită de un glonţ. Puteţi vedea zgârieturile. Cel mai probabil a fost un lunetist", a spus ea, adăugând că a fost împuşcată cu o armă uşoară, deoarece rana nu este gravă. "Nimeni nu este aici şi nu am idee cine m-a împuşcat". Ulterior, ea a fost transportată la spital.

În alte imagini sunt surprinşi reporteri de la două posturi turce care încercau să se ascundă, în timpul focurilor trase de lunetiştii ruşi. Unul dintre jurnalişti a fost lovit în ochi, dar rănile nu par să îi pună viaţa în pericol. "Prieteni, am fost lovit la cap", striga jurnalistul Levent Ozturk, potrivit imaginilor.

Cei patru jurnalişti sunt surprinşi cum intonează o rugăciune musulmană. După aceea au început să strige în limba engleză din camionul în care se aflau: "Presa! Presa!". Potrivit sursei citate, toţi jurnaliştii, de la posturile de televiziune NTV şi Kanal Turk, s-au întors joi în Turcia şi sunt în siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O ziaristă georgiană împuşcată în braţ a continuat să transmită în direct.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O ziaristă georgiană împuşcată în braţ a continuat să transmită în direct0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei