Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2008 - Anul XIII, nr. 190 (3871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mitrea: Sunt un politician care îşi respectă cuvântul dat

Deputatul Miron Mitrea a anunţat, ieri, într-un comunicat, că îşi va da demisia din Cameră, odată cu începerea sesiunii de toamnă, el subliniind că "este un politician care îşi respectă cuvântul dat".

"Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi comentariilor apărute după votul de astăzi al Camerei Deputaţilor referitor la cererea de avizare a urmăririi mele penale, declar că sunt un politician care îşi respectă cuvântul dat. Aşa cum am spus încă din luna iunie, dacă votul din plenul Camerei Deputaţilor va fi unul împotriva urmăririi mele penale, voi demisiona din Parlament. Prin urmare, odată cu începerea sesiunii parlamentare de toamnă, îmi voi prezenta demisia din Camera Deputaţilor", precizează Mitrea într-un comunicat remis, ieri, agenţiei MEDIAFAX.

El le mulţumeşte "colegilor" care au votat pentru începerea urmăririi sale penale, apreciind că aceştia au răspuns rugăminţii pe care a adresat-o plenului Camerei Deputaţilor în luna iunie.

"De asemenea, le mulţumesc şi colegilor care au votat împotriva urmăririi penale şi le transmit că le înţeleg poziţia, aceea de a fi contra întocmirii unui dosar politic pe numele meu", conchide Mitrea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că deputatul PSD Miron Mitrea i-a transmis telefonic că îşi va anunţa demisia din Parlament în prima zi a sesiunii ordinare.

 

„Voi demisiona pentru a mă duce în faţa instanţei”

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a declarat, în 24 iunie, într-o emisiune televizată, că, dacă votul deputaţilor la solicitarea DNA de avizare a începerii urmăririi penale a sa va fi negativ, atunci va demisiona din Parlament, pentru că doreşte să meargă în faţa instanţei.

"Am o singură cale, pe care aş vrea să o ocolesc, pentru că asta este meseria mea: eu sunt parlamentar, sunt deputat. De 12 ani, în afară de perioada în care am fost ministru, n-am avut altă meserie. Şi n-aş vrea să trebuiască să demisionez din Parlament ca să mă duc în faţa instanţei. Dar, dacă este nevoie şi votul următor va fi un vot negativ, o voi face", a afirmat deputatul PSD Miron Mitrea.

Camera Deputaţilor nu a avut cvorum, în 24 iunie, la votul asupra cererilor de începere a urmăririi penale a lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea.

Ieri, solicitările DNA de avizare a începerii urmăririi penale în cazurile lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea au fost respinse de Camera Deputaţilor.

Deputatul PSD Miron Mitrea nu a participat, ieri, la şedinţa Camerei şi nici măcar nu a răspuns la telefon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitrea: Sunt un politician care îşi respectă cuvântul dat.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mitrea: Sunt un politician care îşi respectă cuvântul dat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei