Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2008 - Anul XIII, nr. 190 (3871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Georgia consideră că a fost "abandonată" de comunitatea internaţională

Ministrul georgian de Externe Eka Tkeşelaşvili a reproşat ieri comunităţii internaţionale că "a abandonat" Georgia, după declanşarea ofensivei militare ruse, relatează AFP.

"Am fost abandonaţi în această situaţie" după începerea ripostei armatei ruse la 8 august, care a precedat operaţiunea militară a Georgiei împotriva Osetiei de Sud, a declarat Eka Tkeşelaşvili în cadrul unei conferinţe de presă la Bruxelles.

"O parte din responsabilitatea (situaţiei în care se află în prezent Georgia) aparţine comunităţii internaţionale", care nu a reacţionat cu destulă fermitate la ofensiva rusă, a adăugat ea.

Ministrul georgian de Externe a declarat că ţara sa a fost "implicată într-o operaţiune militară de mare amploare" pe fondul unor provocări repetate.

Aplicarea planului pentru pace cu care Moscova şi Tbilisi au fost de acord în principiu marţi este mai mult decât incertă: ruşii şi georgienii interpretează fiecare în avantajul său termenii folosiţi şi se acuză reciproc că nu respectă angajamentele asumate, comentează AFP.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Georgia consideră că a fost "abandonată" de comunitatea internaţională.
 Vizualizări articol: 363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Georgia consideră că a fost "abandonată" de comunitatea internaţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Punctul pe i, dar degeaba ... trimis de
(14 aug 2008, 14:42:35
Ce zic ei e mai mult decat evident, insa la fel este si faptul ca la ora actuala nu are cine sa tina piept Rusiei. In timp ce Americanii si Europenii luptau cu NATO pentru obiectivele SUA de a avea petrol ieftin ... pardon ... sa aduca democratia in IRAC samd, mama Rusie crestea vazand cu ochii si isi consolida pozitiile si in privinta armamentului, si diplomatic. Oare Americanii de ce nu au de gand sa aduca democratia si in Rusia la fel ca in IRAC ? Nu are nimeni tupeul si forta necesara sa deschida un conflict cu Rusia. Oricum, de aici va pleca al 3-lea razboi mondial, care VINE !!! Poate e mai departe sau mai aproape decat ne imaginam. Dar toate spre asta duc. Deflatia din unele tari, inflatia din altele, limita superioara atinsa in curand cu constructiile si in general cu toate materiile prime ... pana la urma toate se rezuma la curba lui GAUSS. Cine stie ceva istorie si VEDE, isi da seama. Doamne ajuta !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei