Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ieşeanul care a câştigat marele premiu la Loto s-a prezentat să-şi ridice banii

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, un ieşean care a decis să-şi păstreze anonimatul, s-a prezentat, ieri, la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica banii, pe care spune că îi va investi.

Inspectorul Dănuţ Diaconu, din cadrul Loteriei Naţionale Iaşi, a declarat, ieri, că ieşeanul care a câştigat marele premiu la 6/49 s-a prezentat la sediul central al Loteriei ca să-şi ridice banii fără a-i anunţa pe reprezentanţii ieşeni ai companiei asupra câştigului, protejându-şi identitatea.

Ieşeanul, în vârstă de 40 de ani, a câştigat în total aproximativ 2,8 milioane de euro ( 9.990.467,36 lei), se arată într-un comunicat de ieri al Loteriei Române. Bărbatul s-a declarat un familist convins şi a spus că numerele pentru variantele jucate au fost alese la întâmplare. Acesta a aflat că a câştigat premiul cel mare de la televizor, mărturisind că este un jucător fidel la Loto 6/49, a precizat sursa citată.

Câştigătorul marelui premiu a spus că va investi cele 2,8 milioane de euro.

Acesta a declarat că a mai câştigat o singură dată, în 2001, la categoria a III-a jocului şi că va continua să joace la Loto.

"De regulă, când în joc sunt premii consistente, oamenii vin la noi să ne spună că ei sunt câştigătorii. De această dată, având în vedere valoarea premiului, câştigătorul a ales să meargă direct la Bucureşti, la sediul Loteriei, pentru a nu face deloc valuri la Iaşi", a declarat inspectorul Dănuţ Diaconu.

El a spus că se bucură pentru ieşeanul care a câştigat premiul şi că speră ca aceşti bani să aducă la rândul lor profit.

"Dacă îi va investi într-o afacere, aşa cum susţine el, atunci e foarte bine. Sper să va fi o afacere de succes", a spus Diaconu. El crede că premiul câştigat la Iaşi va reprezenta un "imbold" şi pentru alte persoane din oraş de a-şi încerca norocul la "6 din 49".

Biletul câştigător a fost depus la o agenţie din Piaţa Unirii din Iaşi, pe care s-au jucat trei variante simple la Loto 6/49 şi opt variante la Noroc. Biletul l-a costat pe câştigător 32,5 lei, se arată într-un comunicat de ieri al Loteriei Române.

La tragerea Loto 6/49 de duminică, marele premiu a fost de 3,8 milioane de euro. Premiul cel mare a fost câştigat ultima dată în 25 mai, de doi jucători, fiecăruia revenindu-i un câştig de peste 14,6 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ieşeanul care a câştigat marele premiu la Loto s-a prezentat să-şi ridice banii.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ieşeanul care a câştigat marele premiu la Loto s-a prezentat să-şi ridice banii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei