Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 iul 2008 - Anul XIII, nr. 162 (3843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plângere penală a lui Mazăre împotriva lui Băsescu, semnată de PSD

Consiliul Naţional al PSD a adoptat, ieri, în unanimitate, solicitarea primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, privind semnarea unei plângeri penale împotriva preşedintelui Traian Băsescu, vizând modul în care a retrocedat clădirea Ciclop.

Mazăre a mulţumit Consiliului Naţional pentru votul acordat, considerând că acesta este un premiu pe care îl primeşte pentru câştigarea alegerilor în Constanţa.

Radu Mazăre a citit în faţa membrilor CN textul integral al plângerii penale.

Anterior, primarul Constanţei făcuse această solicitare în cadrul reuniunii Consiliilor Naţionale ale PSD şi PC, însă preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a arătat că aceasta se va discuta la Consiliul Naţional al PSD, şi nu în formatul combinat PSD şi PC.

El a făcut referire la condiţiile în care Traian Băsescu ar fi retrocedat clădirea Ciclop de pe Calea Victoriei, într-un mod "revoltător de ilegal".

Potrivit lui Mazăre, cei care au revendicat clădirea Ciclop au pierdut definitiv în instanţă, dar, la nici o lună după, Traian Băsescu le-a retrocedat respectiva clădire prin dispoziţie de primar general, încălcând decizia instanţei.

Mazăre a arătat că este curios să vadă cum va ancheta Daniel Morar această retrocedare.

Presa a relatat că Traian Băsescu ar fi retrocedat ilegal imobilul Ciclop, de pe Bulevardul Magheru, pe vremea când era primar general al Capitalei. Ziariştii susţin că actualul şef al statului ar fi trecut peste o decizie judecătorească şi ar fi emis un act care trecea clădirea Ciclop în proprietatea unor presupuşi moştenitori ai industriaşului Dumitru Bragadiru.

Clădirea de pe Bulevardul Magheru, cunoscută sub numele de imobilul Ciclop, a fost revendicată în instanţă în 2001, de un grup de şase persoane, care spuneau că sunt moştenitori ai industriaşului Dumitru Bragadiru. Cei şase au pierdut procesul, pentru că nu au putut dovedi prin acte calitatea de moştenitori şi, prin urmare, s-au adresat primarului general al Capitalei de atunci, Traian Băsescu. În doar o lună, acesta a emis o decizie, prin care a dispus retrocedarea imobilului, susţine presa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângere penală a lui Mazăre împotriva lui Băsescu, semnată de PSD.
 Vizualizări articol: 357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plângere penală a lui Mazăre împotriva lui Băsescu, semnată de PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mazare trimis de
(13 iul 2008, 14:57:27
Un procuror bun si cinstit l-ar face tandari pe Mazare in citeva zile.Drept este ca nici presedintele nu sta pe roze.Probabil ca suntem printre putinele tari unde,fara grija, poti mai intai sa arestezi si dupa aia sa faci dosarul celor din zona politicului ,nedind gres niciodata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei