Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2008 - Anul XIII, nr. 150 (3831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sile Pietroi s-a predat poliţiştilor, după ce instanţa a decis arestarea sa

Sile Pietroi, liderul grupării ridicate săptămâna trecută, s-a predat, aseară, agenţilor de la Poliţia Capitalei, după ce instanţa a emis pe numele său, şi al altor trei membri din gruparea sa, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, în urma cu aproximativ o oră, avocatul lui Sile Pietroi a contactat poliţia şi a anunţat că acesta doreşte să se predea.

În jurul orei 20.00, Sile Pietroi s-a prezentat la sediul Poliţiei Capitalei şi a fost încarcerat într-unul dintre aresturile Poliţiei Capitalei, a precizat comisarul Ciocan, care a adăugat că Poliţia Sectorului 3 îi caută în continuare pe ceilalţi trei membri ai grupării lui Pietroi pentru care instanţa a emis mandate de arestare.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, ieri, prin soluţie definitivă, să admită recursul procurorilor împotriva soluţiei Tribunalului Bucureşti care a respins arestarea a nouă membri, dar numai în cazul a patru dintre aceştia.

Instanţa a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Vasile Fierbântu, zis "Sile Pietroi", Teodor Achim, Gică Pârvulescu, zis "Gică Boxeru", şi Dan Florin Auraru.

Pentru ceilalţi cinci membri ai grupării pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă, instanţa Curţii de Apel Bucureşti a dispus ca aceştia să nu poată părăsi localitatea de domiciliu.

La termenul de ieri al procesului, în sala de judecată au fost prezenţi toţi cei nouă pentru care procurorii au cerut mandate de arestare preventivă şi au dat declaraţii în faţa instanţei.

Primul audiat a fost Sile Pietroi, acesta declarând judecătorilor că nu recunoşte niciuna din faptele care i se impută de către organele de anchetă. Acesta a arătat în faţa instanţei că a mai fost audiat acum doi ani pentru o presupusă tâlhărie comisă în 2005.

"În cazul de faţă nu am fost citat ci doar sunat de procurorul Maximilian, care mi-a cerut ca în zece minute să fiu acasă, spunând că are treabă cu mine. Eu eram cu treabă la Giurgiu, iar avocatul era în Sibiu. Pe Manu îl cunosc din ianuarie 2005, când acesta a venit cu poliţia la mine acasă să-şi recunoască un cal. Nu l-am influenţat cu absolut nimic pentru a-şi retrage declaraţia", a declarat în faţa judecătorilor Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi.

 

Grup infracţional.

Cei nouă membri ai grupului condus de Sile Pietroi sunt cercetaţi în mai multe dosare penale, pentru tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, instigare la lovire sau alte violenţe, instigare la distrugere, instigare la ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, tentativă la omor calificat, vătămare corporală şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Faptele de care sunt acuzaţi cei nouă ar fi fost săvârşite în perioada ianuarie 2005 - mai 2008, toate fiind reunite în dosarul pentru care procurorii au propus, în urmă cu două zile, arestarea preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sile Pietroi s-a predat poliţiştilor, după ce instanţa a decis arestarea sa.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sile Pietroi s-a predat poliţiştilor, după ce instanţa a decis arestarea sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei