Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

9,4 milioane de euro, câştigul net la Loto

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria Companiei Naţionale Loteria Română va încasa, după impozitare, echivalentul a aproape 9,4 milioane de euro, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, directorul general al instituţiei, Liliana Ghervasuc.

Potrivit directorului general al Loteriei Române, persoana care a câştigat, duminică, premiul cel mare la Loto 6/49, de aproximativ 12,45 milioane de euro, va încasa, după impozitare, 9.361.560 de euro.

Ghervasuc a spus că, deocamdată, câştigătorul nu s-a prezentat pentru a-şi ridica banii, astfel încât încă nu se ştie dacă biletul câştigător a fost colectiv sau nu.

"În momentul în care va veni, dacă va dori să-şi facă publică identitatea, Loteria Română o să vi-l prezinte. E posibil însă să fie un bilet colectiv", a precizat directorul Companiei, recomandând totodată câştigătorului să revendice premiul în cel mai scurt timp, întrucât acest lucru este în favoarea sa.

Potrivit Lilianei Ghervasuc, biletul câştigător a fost cumpărat de la agenţia 72.095 din Bucureşti, situată pe Şoseaua Mihai Bravu 296, în zona Baba Novac.

"Am jucat şi eu şi nu pot să spun că sunt invidioasă. Şi eu contribui la maximizarea profitului Loteriei", a precizat Ghervasuc, adăugând că din trei bilete jucate a nimerit două numere, pe unul din ele.

Ghervasuc a mai spus că alte două bilete ar fi putut fi câştigătoare la categoria I, unul în judeţul Olt, celălalt în Alba, însă nu au obţinut categoria I pentru că "nu au picat pe schemă".

Din datele centralizate de Loteria Română a rezultat că în total au fost jucate 2.676.173 de bilete şi 7.754.526 de variante, iar cele mai frecvente şase numere câştigătoare sunt 29 (cu 111 apariţii), 36 şi 15 (cu câte 107 apariţii), 13 şi 23 (cu câte 106 apariţii), 46 (cu 103 apariţii), 43 (cu 102 apariţii ) şi 12 (cu 101 apariţii).

Directorul Loteriei Române a declarat, în conferinţa de ieri, că Bucureştiul este pe primul loc şi la Noroc, cele două câştiguri de categoria I la acest joc fiind obţinute pe bilete jucate tot în Capitală. Ambele au fost jucate sâmbătă, unul la o agenţie din sectorul 3, celălalt în sectorul 5, valoarea unui câştig la categoria I Noroc fiind de aproximativ 178.500 de euro.

Cele şase numere extrase la Loto 6/49 de duminică au fost: 36, 6, 47, 24, 20 şi 2.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 9,4 milioane de euro, câştigul net la Loto.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9,4 milioane de euro, câştigul net la Loto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte