Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 ian 2008 - Anul XIII, nr. 15 (3696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu va fi la Iaşi de Ziua Unirii

Preşedintele Traian Băsescu se va afla la Iaşi, în 24 ianuarie, la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, a anunţat, ieri, primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, precizând că la eveniment va lua parte şi primarul Chişinăului, pentru că cele două oraşe se vor înfrăţi.

Potrivit lui Nichita, au fost invitaţi la Iaşi, de Ziua Unirii, şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, precum şi mai mulţi membri ai Guvernului, însă aceştia nu au confirmat participarea, până ieri.

"Am confirmarea oficială că preşedintele va veni la Iaşi. I-am invitat, de asemenea, şi pe premierul Călin Popescu Tăriceanu şi pe mai mulţi membri ai Guvernului, dar deocamdată nu ştiu care dintre aceştia va veni. Mizăm în schimb pe prezenţa lui Mircea Geoană, însoţit de mai mulţi membri marcanţi ai PSD”, a declarat, ieri, primarul Iaşului (PSD).

El a adăugat că la manifestări ar mai putea participa şi patriarhul Daniel, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Primarul Nichita a spus că nu cunoaşte programul preşedintelui Băsescu, însă acesta va participa, cel mai probabil, la manifestările tradiţionale desfăşurate în fiecare an în Piaţa Unirii.

Atât preşedintele Traian Băsescu, cât şi toţi membrii Guvernului au fost invitaţi să participe, în 24 ianuarie, la manifestările de la Focşani, însă până ieri nici unul dintre aceştia nu confirmaseră participarea, a declarat prefectul de Vrancea, Dragoş Mircea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu va fi la Iaşi de Ziua Unirii.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu va fi la Iaşi de Ziua Unirii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şniţele prahovene 2 porţii – 40 minute500g carne de porc sau viţel slabă2 felii caşcaval2 felii şunca tip Praga1 cutie ciuperci (mică)2 linguri pastă de roşii1 ou3 linguri făină250g pesmet2 cepe potrivite1 linguriţă oregano 1 linguriţă boia de ardei dulce1... Citeşte