Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Interzis!

De asemenea, potrivit proiectului de lege, vânzarea la bucată a ţigaretelor, vânzarea produselor din tutun tinerilor cu vârsta sub 18 ani, precum şi comercializarea pachetelor de ţigarete care conţin mai puţin de 20 de bucăţi sunt interzise.

Potrivit proiectului, este interzisă şi comercializarea produselor din tutun în unităţile economice situate în incinta şi pe o rază de 200 metri faţă de perimetrul exterior al spitalelor şi unităţilor de învăţământ.

Sunt interzise, de asemenea, producţia şi importul destinate pieţei interne, precum şi punerea pe piaţă a oricărui produs din tutun care nu este inscripţionat cu avertismentele prevăzute de legislaţia în vigoare, potrivit proiectului de act normativ.

Sancţiuni.

Amenzile contravenţionale oscilează de la 2.500 la 5.000 lei sau de la 10.000 la 50.000 lei, în funcţie de articolul de lege încălcat. În cazul elevilor sau studenţilor care nu respectă prevederile legale, amenda contravenţională va fi de la 100 la 500 de lei sau efectuarea a 20 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Ministerul Sănătăţii Publice va înfiinţa un Centru Naţional pentru Controlul Tutunului, care va avea rolul de coordonare a activităţilor din domeniul controlului tutunului, în vederea implementării prevederilor Convenţiei Cadru pentru Controlul Tutunului.

Organizarea şi funcţionarea Centrului Naţional pentru Controlul Tutunului vor fi stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii Publice în termen de 90 de zile de la publicarea Ordonanţei în Monitorul Oficial al României.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interzis!.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Interzis!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte