Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Copiii dintr-un centru de plasament şi-au donat mâncarea copiilor străzii

Copiii Centrului de Plasament de Tip Familial Găvana din Piteşti au oferit ieri, de Bobotează, 30 de pachete cu mâncare, din raţia lor zilnică de alimente, copiilor străzii din municipiu, pe care i-au căutat prin prejma conductelor de termoficare unde aceştia se refugiază de frig.

Iniţiativa copiilor Centrului de Plasament de Tip Familial Gavana din Piteşti a apărut în momentul în care aceştia, fiind într-o vizita prin oraş, şi-au văzut colegii de generaţie prin canale şi prin parcuri, la minus 10 grade Celsius.

"Este iniţiativa copiilor, ei au vrut să dăruiască din ceea ce au ei, atâta cât să le ajungă şi celor mai amărâţi decât ei. Acţiunea o vom continua, aşa vor copiii, dacă ei doresc ca zilnic să doneze din hrana lor şi să-i ajute, eu zic că e un lucru extraordinar, de la inima la inimă", a declarat profesorul Decebal Floroaica, directorul Centrului de Plasament de Tip Familial Găvana din Piteşti.

Copiii de la Centrul de Plasament menţionat spun că sunt de acord să doneze din mâncare lor astfel încât cei care nu au adăpost să se poată hrăni măcar o dată pe zi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii dintr-un centru de plasament şi-au donat mâncarea copiilor străzii.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii dintr-un centru de plasament şi-au donat mâncarea copiilor străzii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte