Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2008 - Anul XIII, nr. 1 (3682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Petrecere

Băsescu de Revelion: discurs, artificii, lasere şi baie de mulţime

Preşedintele Traian Băsescu le-a urat românilor "La mulţi ani", în Piaţa Constituţiei, a urmărit împreună cu soţia jocurile de artificii şi de lasere, iar la final a făcut o scurtă baie de mulţime.

Şeful statului a sosit, luni seara, în Piaţa Constituţiei, cu zece minute înainte de miezul nopţii, organizatorii anunţând că sunt prezente la petrecerea organizată de Primăria Capitalei 15.000 persoane.

În discursul său, Băsescu s-a referit la priorităţile şi obiectivele României, a vorbit despre necesitatea reformării clasei politice, despre militarii români din afara graniţelor, despre românii din diaspora şi despre cei din Republica Moldova şi Ucraina.

El a spus că sunt trei condiţii pentru ca obiectivele românilor să devină realitate: clasa politică să fie dedicată poporului român, să înţelegem că statul creează românilor condiţii, dar fiecare român are obligaţia să-şi valorifice şansa, iar a treia condiţie este "să fim solidari între noi şi cu obiectivele noastre".

Băsescu a afirmat că se gândeşte la militarii români care se află în teatrele de operaţii, despre care a spus că apără demnitatea şi onoarea poporului român, care i-a trimis în misiune.

El a spus că gândurile sale se îndreaptă către milioanele de români plecaţi la muncă în străinătate, dar şi la românii din diaspora.

Şeful statului a declarat că gândurile sale se îndreaptă către românii care fără voia lor nu mai sunt în patria mamă, la românii din R. Moldova, la românii din Ucraina.

Aplaudat.

"La mulţi ani români, de acasă şi de oriunde v-aţi afla!", a urat Traian Băsescu, la finalul numărătorii inverse.

Discursul său a fost primit cu aplauze de mulţime.

El a coborât apoi de pe scenă, în public, unde a dat mâna, s-a îmbrăţişat şi s-a fotografiat alături de unii dintre cei din preajmă, după care, alături de soţie, a urmărit jocurile de artificii şi proiecţiile laser, care au durat aproximativ 20 de minute.

După aceea, şeful statului l-a întrebat pe directorul SPP Lucian Pahonţu unde este maşina oficială, după care, pentru a ajunge la aceasta a mers prin mulţime. Unii dintre cei prezenţi în piaţă s-au grăbit să se apropie de preşedinte pentru a-l felicita cu ocazia noului an şi pentru a da mâna cu el.

Grupuri de tineri şi tinere strigau entuziaşti la vederea şefului statului, iar cei care reuşeau să ajungă să dea mâna cu mâna cu el îşi exprimau zgomotos bucuria.

Băsescu le-a urat celor cu care a dat mâna un an nou bun, a luat în braţe câţiva copii, iar la final s-a urcat în maşină, părăsind piaţa.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu de Revelion: discurs, artificii, lasere şi baie de mulţime.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu de Revelion: discurs, artificii, lasere şi baie de mulţime0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Securitatea si alegatorii trimis de
( 3 ian 2008, 13:04:19
cine vrei sa te creada .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în rondele cu grosimea de 5mm.... Citeşte