Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultatele de la teze, prelucrate informatizat

Rezultatele de la tezele cu subiect unic vor fi colectate şi prelucrate cu ajutorul unui program informatic care va fi implementat în şcolile din Bucureşti înainte de a doua sesiune a acestor examene, a anunţat, ieri, inspectorul general şcolar al Capitalei, Stelian Victor Fedorca.

Programul, realizat de Business and Technology Consultancy Group, va fi instalat în toate şcolile din Bucureşti în următoarele luni. Sistemul informatic de colectare, gestionare şi prelucrare a datelor foloseşte conexiunea de internet. Astfel, toate şcolile se pot conecta la sistem pentru a introduce datele privind tezele. Programul permite urmărirea elevilor între şcoli, iar pe baza datelor centralizate vor fi făcute analize ale statisticilor pe anumite perioade.

Datele vor fi introduse de un informatician din şcoală, acolo unde există, sau de o secretară, de pildă, sau de către cineva care ştie să lucreze pe calculator. Pentru a elimina orice greşeală, rezultatele vor fi trase la imprimantă, iar elevii şi profesorii trebuie să îşi dea acordul în privinţa corectitudinii acestora.

În plus, de anul viitor, documentele din şcolile bucureştene încep să fie arhivate în format electronic, pentru a putea fi accesate mai uşor, iar aplicaţia va indica cine, ce şi când a modificat un document.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultatele de la teze, prelucrate informatizat.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultatele de la teze, prelucrate informatizat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte