Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2011 - Anul XVI, nr. 247 (4845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Silvio Berlusconi a scăpat de un proces, judecătorul apreciind că nu sunt probe suficiente

Judecătorul Maria Vicidomini de la Tribunalul din Milano (nord), care a condus audierile preliminare, a hotărât marţi să nu îl trimită în faţa justiţiei pe premierul italian Silvio Berlusconi în cazul Mediatrade, în care acesta este suspectat de fraudă fiscală, relatează AFP.

Maria Vicidomini a apreciat că probele împotriva lui Berlusconi nu sunt suficiente pentru a justifica trimiterea lui în faţa justiţiei, precizează cotidianul de stânga La Repubblica.

În schimb, magistratul i-a trimis în justiţie pe fiul premierului, Piersilvio Berlusconi, vicepreşedintele Mediaset, şi pe Fedele Confalonieri, preşedintele imperiului televiziunilor familiei Berlusconi, alături de alte nouă persoane.

Cazul Mediatrade, în care "Il Cavaliere" era suspectat de fraudă fiscală şi abuz de încredere, vizează o presupusă suprafacturare a drepturilor de difuzare cumpărate de Mediatrade-RTL, o societate din cadrul grupului său Mediaset, cu acţionari majoritari americani, lucru care ar fi permis constituirea unor fonduri ilegale.

Silvio Berlusconi este singurul dintre cei 12 inculpaţi în acest caz care nu a fost trimis în justiţie. Între ei se află şi Franck Agrama, un producător american care a fost prezentat de Parchet ca asociat "secret" al şefului Guvernului.

Procesul celor 11 persoane trimise în faţa justiţiei va începe la 22 decembrie, la Tribunalul din Milano.

Hotărârea judecătorului cu privire la Berlusconi îi oferă un răgaz, în contextul în care el este judecat la Tribunalul din Milano în alte trei cazuri.

Berlusconi, în vârstă de 75 de ani, este judecat pentru coruperea martorului în cazul Mills, fraudă fiscală în afacerea Mediaset şi întreţinere de relaţii sexuale cu minori în schimbul unor sume de bani şi abuz de putere, în cadrul scandalului sexual "Rubygate".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvio Berlusconi a scăpat de un proces, judecătorul apreciind că nu sunt probe suficiente.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silvio Berlusconi a scăpat de un proces, judecătorul apreciind că nu sunt probe suficiente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei