Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2011 - Anul XVI, nr. 187 (4785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MAE: Nu există notificări privind români răniţi sau reţinuţi în violenţele din Marea Britanie

Ambasada României la Londra nu a primit până în prezent nici o notificare cu privire la existenţa unor cazuri de cetăţeni români care să fi fost răniţi sau reţinuţi în urma violenţelor produse pe teritoriul Marii Britanii, a informat, marţi, MAE la solicitarea MEDIAFAX..

Conform sursei citate, secţia consulară nu a înregistrat până în prezent nicio solicitare de asistenţă consulară din partea vreunui cetăţean român afectat de incidentele din perioada 6-9 august.

Misiunea diplomatică este în legătură permanentă cu autorităţile locale.

Primele tulburări la Londra au izbucnit în urma unei manifestaţii, sâmbătă seara, pentru a cere dreptate după moartea lui Mark Duggan, un bărbat în vârstă de 29 de ani, tată a patru copii, care a fost ucis în cartierul multietnic şi defavorizat Tottenham, în nordul Londrei, de poliţia care desfăşura o operaţiune împotriva criminalităţii din cadrul comunităţii de culoare.

În total, peste 450 de persoane - între care un băiat de 11 ani - au fost arestate de la începutul incidentelor. Marţi a avut loc o reuniune de urgenţă a Guvernului, la încheierea căreia premierul David Cameron a anunţat o reuniune a Parlamentului în sesiune extraordinară joi şi creşterea efectivelor de poliţie la Londra de la 6.000 la 16.000. El a promis să facă "tot ce este necesar" pentru a face ordine.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, împuşcat într-o maşină luni seara, în timpul revoltelor de la Londra, a decedat, a anunţat marţi poliţia. Acesta este primul mort de la începutul violenţelor din capitala britanică, la acest sfârşit de săptămână.

Ministerul italian de Externe a înfiinţat marţi un număr de telefon pentru situaţii de urgenţă şi i-a îndemnat la prudenţă pe turiştii şi imigranţii italieni care se află atât la Londra, cât şi în alte oraşe britanice, unde continuă violenţele şi jafurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MAE: Nu există notificări privind români răniţi sau reţinuţi în violenţele din Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAE: Nu există notificări privind români răniţi sau reţinuţi în violenţele din Marea Britanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei