Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2011 - Anul XVI, nr. 20 (4618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Familia Regală a României va fi prezentă la nunta prinţului William al Marii Britanii

Familia Regală a României va fi prezentă la nunta prinţului William al Marii Britanii, care va avea loc pe 29 aprilie, la Londra, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Casei Regale.

Mai multe familii regale străine şi-au anunţat participarea la nunta anului, cea dintre prinţul William şi Kate Middleton, chiar dacă invitaţiile oficiale nu au fost încă expediate, potrivit dailyexpress.co.uk.

Însă regina Marii Britanii a dispus ca secretariatul ei să contacteze secretariatele celorlalte capete încoronate din Europa, în urmă cu câteva zile.

"Este un fel de pre-invitaţie, prin care sunt rugaţi să rezerve ziua respectivă. S-a procedat aşa din pricina angajamentelor pe care le au (familiile regale, n.r.), dar nu au primit încă invitaţiile cu imprimeu aurit", a spus, luni seară, un oficial de la palatul Buckingham.

Marile familii regale din Europa, printre care cele din Spania, Olanda, Norvegia, Suedia, Danemarca şi Belgia, vor fi prezente la eveniment, însă primele confirmări oficiale au venit din partea a trei case regale care nu mai domnesc, printre care cea a României.

Prinţul moştenitor Alexandru al Serbiei, în vârstă de 65 de ani, al cărui tată, regele Petru al II-lea, a fost detronat în 1945, şi soţia sa au fost primii care au anunţat că vor merge la nuntă. Prinţul Alexandru este un fin al reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii.

De asemenea, un purtător de cuvânt al familiei regale din Grecia a confirmat că fostul rege Constantin al II-lea, în vârstă de 70 de ani, detronat în 1973, soţia sa, Ana-Maria, în vârstă de 64 de ani, şi fiul lor, prinţul moştenitor Pavlos, în vârstă de 43 de ani, vor veni la nuntă.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia Regală a României va fi prezentă la nunta prinţului William al Marii Britanii.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Familia Regală a României va fi prezentă la nunta prinţului William al Marii Britanii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei