Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 ian 2011 - Anul XVI, nr. 14 (4612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Armani va crea rochia de mireasă a viitoarei prinţese de Monaco

Designer-ul italian Giorgio Armani va crea rochia de mireasă pentru Charlene Wittstock, logodnica prinţului Albert al II-lea de Monaco, informează people.com.

Anunţul a fost făcut chiar de celebrul designer italian.

Potrivit mai multor publicaţii italiene, Armani a vorbit cu câţiva reporteri, duminică, după ce şi-a prezentat, la Milano, cea mai recentă colecţie masculină. "Da, vreau chiar eu să vă anunţ: eu voi crea rochia de mireasă".

Creatorul italian, în vârstă de 76 de ani, a devenit în ultimii ani un prieten apropiat al fostei campioane la nataţie Charlene Wittstock, care se va căsători în luna iulie cu prinţul Albert al II-lea de Monaco. Viitoarea prinţesă de Monaco a asistat la prezentarea unei colecţii Armani în Italia în 2008, iar începând din 2009 a arătat o preferinţă evidentă pentru stilul sofisticat al creaţiilor celebrului designer italian.

În 2010, ea a purtat o rochie Armani la Rose Ball Gala din Monaco şi o altă rochie creată de această casă de modă la recepţia oficială de pe 24 noiembrie organizată pentru a celebra ziua naţională a principatului Monaco.

Armani nu a oferit nici un detaliu despre cum va arăta viitoare rochie de nuntă a prinţesei de Monaco.

Cu toate acestea, produsul final va fi comparat, fără nici o îndoială, cu rochia de mireasă purtată în 1956 de Grace Kelly, mama lui Albert al II-lea de Monaco. Acea rochie, un cadou făcut actriţei americane de conducerea MGM, a fost creată de costumiera Helen Rose, de la studiourile de film, fiind realizată din dantelă de Valencia, 23 metri de tafta de mătase şi 90 de metri de tul. Voalul prinţesei Grace a fost brodat cu sute de perle.

Armani este considerat decanul modei italiene. Articolele de îmbrăcăminte create de designerul italian sunt renumite pentru eleganţa liniilor lor clasice şi pentru culorile discrete.

Albert al II-lea, care i-a urmat tatălui său pe tronul principatului Monaco pe 12 iulie 2005, a cunoscut-o pe Charlene Wittstock în 2000, cu ocazia unui concurs de nataţie organizat la Monaco, unde aceasta s-a evidenţiat câştigând proba de 200 metri spate.

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de iarnă de la Torino, în 2006, cei doi s-au afişat pentru prima oară împreună în public. Charlene Wittstock a apărut ulterior alături de prinţul Albert al II-lea de Monaco la diverse evenimente sportive şi culturale, precum celebrul Bal de la Rose care inaugurează în fiecare an sezonul estival monegasc, Balul Crucii Roşii şi Marele Premiu de Formula 1 organizat în principat.

Charlene Wittstock, de naţionalitate sud-africană, s-a născut pe 25 ianuarie 1978, la Bulawayo, în Zimbabwe. Înainte de a se stabili în Monaco, Charlene Wittstock a fost educatoare şi campioană la nataţie. Charlene Wittstock a început să atragă atenţia asupra performanţelor sale sportive la sfârşitul anilor 1990 şi a purtat culorile sud-africane la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000. Cariera sa a atins apogeul doi ani mai târziu, când Charlene Wittstock a câştigat trei medalii de aur la Cupa mondială de nataţie din 2002, în probele de 50 metri spate, 100 metri spate şi ştafeta de 4x100 metri.

Albert al II-lea, el însuşi pasionat de sport, a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, începând cu cea organizată la Calgary în 1998 şi terminând cu cea organizată la Salt Lake City în 2002, în calitate de membru al echipei naţionale de bob. Albert al II-lea este membru al Comitetului Internaţional Olimpic, din 1985, şi preşedintele Comitetului Olimpic Monegasc.

Prinţul Albert are doi copii, din relaţii pasagere, însă, potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceză, doar copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

Căsătoria religioasă a prinţului Albert al II-lea va avea loc sâmbătă, 2 iulie, în curtea de onoare a Palatului princiar din Monaco. Căsătoria civilă va avea loc cu o zi mai devreme, în sala tronului din palatul princiar.

Ultima dată când Monaco a sărbătorit o nuntă regală a fost în 1956, când tatăl lui Albert, Rainier, s-a căsătorit cu actriţa americană câştigătoare a unui premiu Oscar Grace Kelly.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Armani va crea rochia de mireasă a viitoarei prinţese de Monaco.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Armani va crea rochia de mireasă a viitoarei prinţese de Monaco0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate international

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei