Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 ian 2011 - Anul XVI, nr. 12 (4610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O firmă din China va realiza porţelanul pentru nunta prinţului William

O firmă din China va fabrica porţelanul care va fi folosit la nunta prinţului William cu Kate Middleton, ce va avea loc pe 29 aprilie.

Guangxi Sanhuan Group, din provincia chineză Guangxi, a câştigat licitaţia la care au participat peste 500 de companii, interesate să furnizeze porţelanul pentru nunta regală a anului, potrivit unor reprezentanţi ai firmei alese.

Compania chineză va trebui să producă aproximativ 16.000 de piese de porţelan ce vor fi folosite la nuntă. Reprezentanţi ai firmei au spus că trebuie să realizeze cinci tipuri de piese: farfurii întinse, sosiere, o cană comemorativă, o ceaşcă de cafea şi o farfurie-suvenir. Acestea fie vor fi folosite la nuntă, fie vor fi date ca suvenir invitaţilor.

Designul include o fotografie cu prinţul William şi logodnica sa, încadraţi de o inimă, sub care scrie "William şi Catherine".

"Când am câştigat comanda, patronul nostru a fost foarte fericit", a declarat managerul de marketing al firmei, Gary Qiu. Acesta a mai spus că întregul proces a fost realizat în etape stricte, cu cele mai bune echipamente din China.

Fondată în 1987, compania Guangxi Sanhuan este o poveste de succes în China, devenind, dintr-o întreprindere de stat, o firmă particulară eficientă, cu 8.000 de angajaţi, care exportă în Europa, Statele Unite ale Americii şi Asia de Sud-Est.

Reprezentantul firmei a declarat că seturile pentru nunta regală au fost realizate prin metode speciale şi că îşi vor păstra intacte proprietăţile, de-a lungul timpului. Compania va termina de realizat vesela pentru nuntă la sfârşitul lui ianuarie.

Mai multe firme din China deja fac bani din nunta regală, deoarece au pus pe piaţă inele de logodnă, copii ale celui original, aceste obiecte având un mare succes la cumpărători.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O firmă din China va realiza porţelanul pentru nunta prinţului William.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O firmă din China va realiza porţelanul pentru nunta prinţului William0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei