Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 nov 2010 - Anul XV, nr. 278 (4569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vladimir Putin a spus că Leonardo DiCaprio este "un bărbat adevărat"

Premierul rus Vladimir Putin a declarat că Leonardo DiCaprio este "un bărbat adevărat", lăudând eforturile depuse de celebrul actor american, care a fost nevoit să depăşească câteva obstacole pentru a participa la un summit internaţional organizat la Sankt Petersburg pentru salvarea tigrilor.

Avionul Boeing care îl aducea pe Leonardo DiCaprio de la New York la Moscova a trebuit să efectueze o aterizare de urgenţă, pe aeroportul din New York, la puţin timp după decolare, după ce unul dintre motoare a luat foc. Actorul american s-a îmbarcat imediat la bordul unui alt avion, însă această aeronavă a trebuit la rândul ei să facă o escală pentru a se realimenta, la Helsinki, deoarece consumase aproape tot carburantul din rezervoare, din cauza vântului deosebit de puternic din timpul zborului deasupra Oceanului Atlantic.

"Aş vrea să vă mulţumesc că aţi ţinut să participaţi, în ciuda tuturor acestor obstacole", a declarat Putin, cu ocazia galei de închidere a summitului de la Sankt Petersburg. "La noi se spune: «eşti un bărbat adevărat»", a adăugat premierul rus, felicitându-l pe actorul american pentru tenacitatea sa.

"O persoană cu nervii mai puţin tari ar fi putut să îşi spună că nu merită să depună atâtea eforturi pentru a veni aici. Însă domnul DiCaprio nu este o astfel de persoană", a mai spus Vladimir Putin, salutând curajul actorului american şi mulţumindu-i, totodată, pentru generoasa donaţie pe care acesta a făcut-o la Sankt-Petersburg.

Leonardo DiCaprio a donat, marţi, un milion de dolari organizaţiei World Wide Fund for Nature (WWF), care coordonează programul mondial de salvare a tigrilor, a căror protecţie face obiectul unor discuţii în cadrul summitului din Rusia, la care au participat 13 state, sub patronajului premierului rus Vladimir Putin.

DiCaprio, membru WWF, a efectuat recent două vizite în Nepal şi în Bhutan, împreună cu câţiva experţi din partea organizaţiei.

La începutul anului, actorul american a participat la o altă campanie organizată de WWF, cu scopul de a strânge 20 de milioane de dolari pentru salvarea tigrilor din sălbăticie.

Summitul de la Sankt Petersburg a lansat primul program mondial conceput cu scopul de a asigura, până în 2012, o dublare a numărului de exemplare de tigru care trăiesc în sălbăticie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vladimir Putin a spus că Leonardo DiCaprio este "un bărbat adevărat".
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vladimir Putin a spus că Leonardo DiCaprio este "un bărbat adevărat"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei