Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, arestat în Canada

Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, a fost arestat de autorităţile canadiene, în noaptea de duminică spre luni, în urma unei "dispute" în care a fost implicat rockerul american, informează express.co.uk.

Sebastian Bach se afla într-un bar din oraşul canadian Peterborough din provincia Ontario, în noaptea de duminică spre luni, în momentul în care a început să se certe cu patronul acelui bar. În urma acelei discuţii aprinse, rockerul american a fost rugat să părăsească barul, puţin după miezul nopţii.

Sebastian Bach a încercat să plece, având în mână un pahar cu vin, însă, în momentul în care angajaţii barului au încercat să îl convingă să renunţe la acel pahar, rockerul l-a aruncat şi l-a spart izbindu-l de uşa de la intrare.

Potrivit site-ului TMZ.com, patronul barului a încercat să îl imobilizeze pe muzician, care l-a muşcat de mâna stângă în timpul altercaţiei.

Sebastian Bach a fost reţinut de angajaţii barului până la sosirea forţelor de poliţie canadiene, care au decis să îl aresteze pe muzician. Poliţiştii au descoperit asupra starului american două grame de marijuana.

Cântăreţul a fost acuzat de agresiune, posesie de marijuana şi tulburarea ordinii publice şi a fost obligat să se prezinte în faţa unui judecător canadian în cursul zilei de luni.

Sebastian Bach este un muzician canadian, născut pe 3 aprilie 1968, care a devenit celebru în calitate de solist al trupei americane de heavy metal Skid Row. Înfiinţată în 1986, Skid Row a fost un nume de referinţă în rockul nord-american de la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90, lansând în această perioadă trei albume de succes ("Skid Row", "Slave to the Grind" şi "Subhuman Race"), care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Printre piesele celebre ale trupei se numără "I Remember You", "18 and Life" şi "Youth Gone Wild".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, arestat în Canada.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, arestat în Canada0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei