Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O copie a testamentului lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie

O copie a testamentului lui Elvis Presley, care conţine informaţii interesante despre ultimele dorinţe ale cântăreţului, va fi scoasă la licitaţie sâmbătă, în Marea Britanie, fiind evaluată la suma de 1.500 de dolari, potrivit contactmusic.com.

O firmă de avocatură a păstrat documentul după ce acesta a fost găsit în gunoi, în 1987, la un deceniu după moartea starului.

Copia testamentului va fi scoasă la licitaţie împreună cu o şuviţă de păr şi o eşarfă care i-au aparţinut lui Elvis Presley.

Licitaţia este organizată de casa Henry Aldridge & Son din Wiltshire, Marea Britanie. Organizatorul licitaţiei, Andrew Aldridge, a spus că documentul conţine informaţii interesante despre dorinţele regelui rock 'n' roll-ului.

Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, Albul care cânta ca un Negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot.

Ca şi Michael Jackson, o altă legendă mondială a muzicii, decedat în iunie 2009, Elvis Presley este artistul care a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O copie a testamentului lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie.
 Vizualizări articol: 344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O copie a testamentului lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate international

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei