Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 nov 2010 - Anul XV, nr. 262 (4553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acord pentru construcţia unui parc Disneyland la Shanghai

Walt Disney Co a încheiat un acord cu o companie din Shanghai pentru a construi un parc de distracţii Disneyland în metropola asiatică, investiţie de 3,75 miliarde de dolari, transmite Reuters.

Contractul a fost încheiat cu Shanghai Shendi Group, companie creată cu scopul exclusiv de a dezvolta proiectul Disneyland, a anunţat vineri agenţia oficială de presă Xinhua.

Disney a confirmat ştirea Xinhua şi a arătat că aşteaptă încă aprobarea finală a guvernului central chinez în privinţa încorporării unor companii formate în joint venture pentru dezvoltarea proiectului, dar şi finalizarea procedurilor de autorizare şi avizare a investiţiei.

"Suntem implicaţi de ceva timp în discuţii cu autorităţile din Shanghai privind construcţia unui parc de distracţii Disney. Putem confirma comunicatul guvernului din Shanghai că am făcut un nou pas în acest proces", a declarat un purtător de cuvânt al Disney.

Disneyland Shanghai va avea o suprafaţă de circa 4 kilometri pătraţi, iar dezvoltarea proiectului va costa circa 25 miliarde yuani (3,75 miliarde de dolari), potrivit Xinhua. Compania Walt Disney nu a oferit alte detalii.

Structura acţionariatului nu este clară, dar presa chineză de stat a publicat anul trecut informaţii conform cărora o companie de investiţii controlată de autorităţile minicipale din Shanghai va deţine participaţia majoritară.

Disney a primit aprobarea pentru construcţia parcului cu un an în urmaă, dar discuţiile despre detaliile proiectului au continuat, multe date fiind încă necunoscute publicului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acord pentru construcţia unui parc Disneyland la Shanghai.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acord pentru construcţia unui parc Disneyland la Shanghai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei