Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson ar putea fi deshumat

Trupul cântăreţului Michael Jackson ar putea fi deshumat la cererea avocaţilor medicului Conrad Murray, acuzat de omucidere, aceştia dorind să conteste ipoteza potrivit căreia moartea starului ar fi fost cauzată de o supradoză de medicamente, informează thesun.co.uk.

Avocaţii lui Conrad Murray doresc să dovedească faptul că Michael Jackson, care duminică ar fi împlinit 52 de ani, ar fi putut muri din cauza altor medicamente decât cele pe care i le-a dat clientul lor. Ei au anunţat deja că ar putea solicita justiţiei americane o deshumare, pentru a efectua noi teste medicale. Procesul lui Conrad Murray va începe anul viitor.

Avocaţii medicului Murray vor să dovedească faptul că "regele muzicii pop" a murit deoarece organismul său era mult prea slăbit după abuzurile de pastile şi de injecţii din ultimele decenii. Avocaţii lui Conrad Murray speră să obţină astfel anularea acuzaţiei de "omucidere involuntară" cu care se confruntă clientul lor.

Avocatul apărării Ed Chernoff a primit deja aprobarea de a efectua noi teste medicale asupra mostrelor de ţesuturi congelate, prelevate din trupul cântăreţului după deces.

"Dacă aceste teste nu vor corespunde cu rezultatele medicilor legişti, atunci avocaţii lui Conrad Murray vor obţine un element important pentru a construi o apărare solidă a clientului lor. Următorul pas ar fi să ceară o exhumare pentru a putea face noi teste medicale", a declarat un apropiat al familiei Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Trupul neînsufleţit al starului american a fost înmormântat într-un mausoleu din cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Megastarul Michael Jackson este omagiat, duminică, ziua în care ar fi împlinit 52 de ani, în oraşul său natal, Gary din statul Indiana, dar şi la Bucureşti.

"Regele muzicii pop" este omagiat la Bucureşti în cadrul evenimentului "Tribut Michael Jackson - Dancing The Drill". Astfel, peste 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România se vor aduna şi vor dansa pe cele mai cunoscute piese ale artistului - "Smooth Criminal", "Dangerous" şi "Billie Jean". Manifestarea dedicată lui Michael Jackson va cuprinde şi "The Drill", un dans inedit numit astfel chiar de către megastar. Tributul, care va avea o durată de aproximativ zece minute, se va încheia cu un dans pe piesa "They Don't Care About Us".

Evenimentul, care a debutat de la ora 14:00 la Afi Palace Cotroceni, se va repeta, duminică, şi în Centrul Vechi - strada Eugen Carada (ora 16:00), Parcul Tineretului, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai (ora 17:00), staţia de metrou Piaţa Unirii 1 (ora 18:00) şi Aleea "Michael Jackson" din Parcul Herăstrău (ora 19:30).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson ar putea fi deshumat.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson ar putea fi deshumat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate international

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei