Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia Rutieră a identificat 138 de puncte negre, cele mai multe fiind pe DN 1

Vineri, 28 Iunie 2013 (18:13:08)

Poliţia Rutieră a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anunţat, vineri, la conferinţa MEDIAFAX, şeful Seviciului Legalitate Transporturi şi Control Tehnic din Poliţia Rutieră, George Grigore.

"Sunt 138 de puncte negre, cele mai multe pe DN 1. Acestea sunt considerate puncte cu risc crescut de producere a accidentelor rutiere, după ce, pe o perioadă de cinci ani, în locurile respective s-au produs cel puţin zece accidente grave", a spus comisarul şef George Grigore, la conferinţa "Mediafax Talks About Transport & Logistics".

Şeful Seviciului Legalitate Transporturi şi Control Tehnic din Poliţia Rutieră a explicat că, legat de fiecare dintre aceste puncte negre, Poliţia Rutieră a purtat discuţii cu administratorul drumului public, pentru a găsi soluţii.

"În urma acestor discuţii unele s-au făcut, unele sunt în curs de desfăşurare, altele se vor face în perioada următoare", a precizat George Grigore.

Legat de accidentele în care au fost implicate autocare, reprezentantul Poliţiei Rutiere a spus că, în anul 2012, pe teritoriul României au fost înregistrate 84 de accidente, dintre care, în şase cazuri, de vină au fost şoferii de autocar.

"Este un număr foarte mic. Nu putem spune că aceşti şoferi reprezintă o problemă", a spus Grigore.

Un autocar al firmei Gregory Tour, în care se aflau turişti români, s-a răsturnat într-o prăpastie, duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în Muntenegru. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa 18 persoane, printre care şi şoferul autocarului, iar alte 29 au fost rănite. Răniţii au fost aduşi în România marţi, cu două aeronave militare, şi internaţi la spitalele Universitar, Floreasca, Elias şi Bagdasar-Arseni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia Rutieră a identificat 138 de puncte negre, cele mai multe fiind pe DN 1.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Poliţia Rutieră a identificat 138 de puncte negre, cele mai multe fiind pe DN 11.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei