Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 20 (5227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Tânărul dispărut de două zile, găsit mort pe un câmp de către echipele de căutări

Duminică, 27 Ianuarie 2013 (16:08:11)

Tânărul de 28 de ani, din localitatea vasluiană Pogăneşti, dispărut de două zile, a fost găsit mort în zăpadă pe un drum comunal, duminică după-amiază, de către echipele de căutări formate din angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, urmând ca medicii legişti să afle cauzele decesului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cadavrul bărbatului a fost descoperit în zăpadă de către echipele de căutări formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, la aproximativ un kilometru şi jumătate de locuinţa sa din Pogăneşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul a fost găsit pe drumul comunal pe care-l parcurgea aproape zilnic până la serviciu, în municipiul Huşi, traseu în lungime de aproximativ cinci kilometri. Ultima dată, tânărul a fost văzut în viaţă vineri după-amiază, când şi-a încheiat serviciul, ulterior acesta plecând spre casă, în Pogăneşti.

"În locul unde a fost descoperit trupul bărbatului au fost demarate o serie de cercetări de către poliţişti. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului, urmând ca acest lucru să se stabilească în urma necropsiei ce va fi efectuată de către medicii legişti", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Ziua dispariţiei tânărului coincide cu cea în care în judeţul Vaslui au căzut ninsori abundente şi a viscolit puternic, grosimea stratului de zăpadă depăşind şi un metru în anumite zone.

Acţiunile de căutare a bărbatului au început duminică, în urma a două apeluri la numărul de urgenţă 112 venite atât din partea mamei celui dispărut, cât şi a patronului firmei la care acesta lucra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Tânărul dispărut de două zile, găsit mort pe un câmp de către echipele de căutări.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui: Tânărul dispărut de două zile, găsit mort pe un câmp de către echipele de căutări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei