Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 aug 2012 - Anul XVII, nr. 177 (5082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Roxana Cocoş a câştigat medalia de argint la haltere, a şasea pentru România la JO

Miercuri, 1 August 2012 (19:23:51)

Sportiva Roxana Cocoş a câştigat, miercuri, medalia de argint, în finala categoriei 69 de kilograme a concursului de haltere, a şasea pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Londra.

Roxana Cocoş a intrat a doua în concurs la stilul smuls, din Sala ExCeL - North Arena 3, reuşind 108 kilograme din prima încercare. Adversarele au mărit miza la 110 şi 111 kilograme, astfel că sportiva tricoloră a ridicat şi ea la a doua încercare 111 kilograme. La ultima încercare, Roxana a bifat 113 kilograme, încheind concursul la smuls fără ratare, pe locul 4, depăşită de trei adversare, cu câte 115 kilograme.

La aruncat, sportiva în vârstă de 23 de ani a început excelent cu 138 de kilograme, trecând în acel moment pe primul loc la total. A renunţat apoi la 139 de kilograme, după ce a fost depăşită de trei adversare, mărind miza la 143 de kilograme. A reuşit încercarea, urcând pe locul secund, cu 256 la total, în urmărirea liderului Jong Sim Rim (Coreea de Nord, cu o performanţă de 257 de kilograme). La ultima încercare, deşi avea medalia de argint asigurată, Roxana a forţat bătălia pentru aur, dar a ratat ultima încercare, la 146 de kilograme şi a rămas cu un total de 256 de kilograme.

Medalia de aur i-a revenit lui Jong Sim Rim (Coreea de Nord, cu 261 de kilograme), iar cea de bronz Marinei Şkermankova (Belarus, 256 kilograme, dar mai grea decât Roxana Cocoş).

La haltere, România a mai cucerit o medalie de bronz, prin Răzvan Martin (categoria 69 kilograme), în timp ce Florin Croitoru (56 kg) s-a clasat pe locul 9.

Din delegaţia României în competiţia de haltere mai face parte Gabriel Sîncrăian (categoria 85 kg).

După cinci zile ale competiţiei olimpice, România are şase medalii, cucerite astfel: aur - Alin Moldoveanu (tir), argint - Alina Dumitru şi Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roxana Cocoş a câştigat medalia de argint la haltere, a şasea pentru România la JO.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roxana Cocoş a câştigat medalia de argint la haltere, a şasea pentru România la JO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei