Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2012 - Anul XVII, nr. 17 (4922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ludovic Orban a anunţat conducerea PNL că demisionează din funcţia de deputat - surse

Luni, 23 Ianuarie 2012 (19:02:49)

 

Deputatul PNL Ludovic Orban a anunţat, luni, conducerea PNL, că a decis ca, începând cu 1 februarie, să demisioneze din funcţia de deputat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

Surse liberale au precizat că Orban i-a spus lui Crin Antonescu, în cadrul reuniunii grupurilor parlametare ale PNL care are loc la Parlament luni seară, că îi pune la dispoziţie demisia sa în alb şi că aşteaptă ca şi alţi colegi liberali să facă acelaşi lucru.

Orban a explicat, potrivit surselor, că face acest gest pentru că nu mai doreşte să legitimeze prin prezenţa sa în legislativ acţiunile nedemocratice ale actualei puteri.

Potrivit surselor, gestului lui Orban nu ar fi singular.

Sursele au menţionat că indiferent care va fi decizia partidului, decizia lui Orban de a demisiona din 1 februarie este irevocabilă.

Parlamentarii liberali discută la ora transmiterii acestei ştiri paşi de urmat în actualul context social şi politic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ludovic Orban a anunţat conducerea PNL că demisionează din funcţia de deputat - surse.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ludovic Orban a anunţat conducerea PNL că demisionează din funcţia de deputat - surse5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CE A MAI SPUS LUDOVIC ... trimis de
(22 feb 2012, 17:39:47
De asemenea conform surselor liberale care au mentionat agentiei MEDIAFAS ,domnul Ludovic Orban a declarat ca tot incepand cu data de 1 februarie , in fiecare zi incepand cu ora 21 la clubul feminist PUTIRINTA cu CATRINTA isi va smulge cate 13,5 fire de par de pe piept si apoi pe restul cadavrului sau politic, spre deliciul doamnelor din parlament.
In acest mod , prin acest supliciu domnul Orban urmareste (dupa spusele sale ) sa-si schimbe vocea (in special dupa depilarea in acelasi mod a parului pubian) , voce cu care mai intai se va antrena sa sparga pahare , apoi intr-o faza avansata sa decimeze cu infrasunete coalitia de la putere .
Destept domnul asta .. daca te gandesti ca infrasunetele nu le prea distinge urechea normala , si numai subit o sa vedem cum da branca in coalitia de guvernamant... desteapta treaba ce mai !!! ce greva , ce boicot , ce anticipate ... meserie de killer de clasa.
Ar mai fi o chestie la care cred ca nu s-a gandit : chestia cu nenea marineru !!!! daca el fiind umblat pe mari , are urechea antrenata si il dibuie ???

.... Sa fim seriosi domnule orban... matale chiar te crezi important si crezi ca te faci vizibil acum cand tara are atatea probleme , voi toti pestritii astia de politicieni va balegati unul pe altul ca la tarla si va credeti valorosi ... !!!! ????

PS Pazea ca daca vine marinarul mai domnule in inspectie pe la parlament iar v-o trage cu inteligenta , ca vorba aia "Nici o inspectie fara erectie"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei