Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2011 - Anul XVI, nr. 208 (4806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Germania consideră că România şi Bulgaria nu sunt încă pregătite să adere la Schengen

Duminică, 4 Septembrie 2011 (15:10:27)

Ministerul german de Interne nu are nici o intenţie să-şi schimbe opinia negativă privind pregătirea României şi Bulgariei în vederea aderării la Schengen, relatează duminică site-ul Novinite.com.

"În prezent, Sofia şi Bucureştiul încă nu sunt pregătite să adere la Acordul Schengen", a declarat ministrul german de Interne, Hans-Peter Friedrich.

"Nu suntem entuziaşti şi luăm în considerare rapoartele mai degrabă negative asupra celor două ţări, încă ne îndoim de finalitatea unui asemenea pas", a explicat Jens Teschke, un reprezentant al Ministerului german de Interne.

Potrivit lui Teschke, ministrul Friedrich intenţionează să mai discute această problemă cu omologii săi din Franţa şi Olanda, două state membre ale Uniunii Europene care s-au opus de asemenea aderării României şi Bulgariei la Schengen.

Cele două ţări ar fi trebuit să adere la spaţiul fără frontiere în primăvara lui 2011, dar aderarea a fost amânată pe termen nelimitat în urma opoziţiei Germaniei, Franţei, Olandei şi a altora. Noi evaluări ar urma să fie făcute în această toamnă.

Argumentele împotrivă nu s-au referit la gradul de pregătire tehnică a celor două ţări pentru aderarea la Schengen, ci mai degrabă la nivelul corupţiei şi al crimei organizate, care în mod oficial nu au legătură cu integrarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Germania consideră că România şi Bulgaria nu sunt încă pregătite să adere la Schengen.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Germania consideră că România şi Bulgaria nu sunt încă pregătite să adere la Schengen5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...in alte vremuri... trimis de
( 5 sep 2011, 00:18:49
In alte vremuri.. Ribentropp si Molotov au fost aproape sa faca frate un Schengen de s-ar fi plimbat romanii imbracati in pantaloni scurti de pufoaica de la Volga pana la Rin fara pasaport ... ce-i atata graba...asteptati ...poate ne rezolva popa Tokes sau UDMR-ul cu gaura lor in steagul Romaniei..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei