Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gavrilescu: Oltchim s-a bătut singură şi a ratat şansa de a câştiga grupa

Duminică, 24 Februarie 2008 (19:32:49)

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, după prima înfrângere a echipei din Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor, înregistrată în deplasare, în faţa formaţiei Gyor ETO, că jucătoarele s-au bătut singure, ratând o şansă mare de a cîştiga grupa principală 1.
  "Atât pot să spun în concluzie: Oltchim s-a bătut singură! M-a supărat mult lipsa de concentrare în momentele importante ale jocului, ratările nepermis de multe, pasele greşite, care la acest nivel al Ligii Campionilor şi la pretenţiile Oltchimului, ce vrea să se califice în finală, nu trebuie să existe. Gyor nu a jucat nu ştiu ce, noi ne-am făcut viaţa grea şi am ratat o şansă mare de a câştiga nu doar acest meci, ci şi grupa", a spus Ioan Gavrilescu, imediat după încheierea partidei, pierdută de Oltchim, în deplasare, cu scorul de 27-30.

Conducătorul clubului vâlcean este de părere că meciul următor al Oltchimului, tot în deplasare, cu Lada Togliatti, va fi şi mai greu decât cel cu liderul grupei, Gyor ETO. "Înfrângerea de acum nu pune în pericol calificarea în semifinale, dar o îngreunează. Vine meciul cu Lada Togliatti. Nu pot să spun de pe acum ce urmează, dar sunt sigur că meciul din Rusia va fi şi mai greu decât acesta. Lada a învins în deplasare Nurnberg, iar acum pot reintra în cărţile semifinalelor, dacă ne-ar învinge şi pe noi, deci sigur vor lupta pentru victorie mult mai mult. Păcat că jocul nostru cu Gyor nu a fost luat în serios de jucătoare", a comentat Gavrilescu.

După înfrângerea de duminică, în faţa liderului grupei Gyor ETO, Oltchim ocupă în continuare locul doi, cu 3 puncte, clasamentul fiind completat de Lada Togliatti (2 puncte) şi 1.FC Nurnberg (1 punct).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavrilescu: Oltchim s-a bătut singură şi a ratat şansa de a câştiga grupa.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gavrilescu: Oltchim s-a bătut singură şi a ratat şansa de a câştiga grupa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte