Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Bâlciul dintre preşedinte şi premier a ajuns la faza de scormonit şi aruncat cu gunoaie

Vineri, 11 Ianuarie 2008 (20:16:33)

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că refuzul reînnoit al preşedintelui de a accepta nominalizarea făcută de premier pentru Ministerul Justiţiei arată că "bâlciul" dintre cei doi a ajuns la faza scormonitului şi aruncatului cu gunoaie.
  Ponta a afirmat că noul episod consumat între preşedinte şi premier arată că amândoi continuă să îşi bată joc de români.

El a spus că refuzul reînnoit al şefului statului de a semna decretul de numire în funcţia de ministru al Justiţiei a Noricăi Nicolai şi refuzul premierului de a discuta cu preşedintele şi de a-i răspunde la telefon arată că "bâlciul dintre cei doi a ajuns la faza scormonitului şi aruncatului cu gunoaie".

Ponta a precizat că nu ştie dacă episoadele din cariera profesională a Noricăi Nicolai relatate de Băsescu sunt adevărate sau nu, dar a apreciat că acestea nu sunt de natură de a-l împiedica pe Băsescu, cu argumente juridice, să semneze decretul de numire.

"Dacă ai semnat pentru Monica Macovei, care a fost dată afară din magistratură şi a fost un procuror comunist, dacă ai semnat pentru Tudor Chiuariu, care nu avea nicio treabă cu Justiţia decât că era ucenicul lui Relu Fenechiu, atunci poţi semna pentru oricine. Mai jos decât Macovei şi Chiuariu nu se poate", a declarat vicepreşedintele PSD.

Ponta a mai afirmat că anunţul făcut de Băsescu - că în cazul în care Nicolai va fi confirmată de Parlament atunci va semna decretul de numire - este cel puţin straniu, în condiţiile în care şeful statului "ştia foarte clar" că nu poate avea loc, în acest caz, niciun vot în Parlament, nefiind vorba despre o restructurare, întrucât nu se schimbă compoziţia politică a Guvernului.

Vicepreşedintele PSD a mai declarat că "accesele de moralitate care l-au apucat brusc" pe preşedinte ar fi trebuit să se manifeste şi în cazurile foştilor miniştri ai Justiţiei, Monica Macovei şi Tudor Chiuariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Bâlciul dintre preşedinte şi premier a ajuns la faza de scormonit şi aruncat cu gunoaie.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Bâlciul dintre preşedinte şi premier a ajuns la faza de scormonit şi aruncat cu gunoaie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte