Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Tăriceanu nu mi-a răspuns la telefon, e inadmisibil, putea fi de siguranţă naţională

Vineri, 11 Ianuarie 2008 (19:41:50)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că premierul Călin Popescu Tăriceanu nu i-a răspuns la telefon joi seară, ceea ce este inadmisibil, pentru că putea fi vorba despre o problemă de siguranţă naţională.
  Băsescu a ţinut să relateze "un lucru foarte grav şi care trebuie adus la cunoştinţa publică, pentru că el riscă să devină o ameninţare la securitatea naţională".

"Aseară (joi - n.r.), am încercat în mod repetat să iau legătura cu primul-ministru. Sigur, era vorba de insistenţa mea de a-l invita pentru a putea să vedem împreună mapa profesională a doamnei Norica Nicolai şi speram că-l voi convinge să renunţe la candidatură. Refuzul de a răspunde la apelul telefonic al preşedintelui României este în sine un lucru foarte grav. Putea să fie o problemă de securitate naţională. Nu era, dar putea să fie", a spus Băsescu.

El a adăugat că este "inadmisibil" într-un stat de drept crearea şi tolerarea unui asemenea precedent, având în vedere responsabilităţile pe care le au premierul şi preşedintele.

"Sistemul de comunicaţii preşedinte - premier este un sistem care face imposibilă situaţia de imposibilitate de a se face legătura având în vedere că un sistem de comunicaţii este la aghiotanţi, ori aghiotantul nu poate fi departe de premier şi nici de preşedinte", a spus Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Tăriceanu nu mi-a răspuns la telefon, e inadmisibil, putea fi de siguranţă naţională.
 Vizualizări articol: 920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Tăriceanu nu mi-a răspuns la telefon, e inadmisibil, putea fi de siguranţă naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte