Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Ștefan Mandachi “vinde” primul metru de autostradă din Moldova cu 3 milioane de euro, bani pentru spitale

Vineri, 27 Martie 2020 (12:58:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În plină pandemie de coronavirus, care afectează grav toate spitalele din țară, nepregătite pentru o astfel de confruntare, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi vine cu o idee de “afaceri” care valorează 3 milioane de euro – scoate la vânzare, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

Mai exact, acesta îndeamnă oamenii de afaceri, politicienii și nu numai să doneze câte 10 euro, minim, pentru a deveni proprietari pe un cm de autostradă.

“Donează 10 EURO! (dar poți dona orice sumă mai mare, fără limită. Cu cât mai mult, cu atât mai bine). Dacă n-ai nici 10 euro, pune cât poți. Câțiva cenți.

1 CM DE AUTOSTRADĂ= 10 euro.

1 centimetru este enooorm! Dar dacă ți-ai lua mai mulți centimetri? zece, 100 sau 1000? Câte vieți ai putea salva?

Dacă ești persoană fizică sau firmă, vei primi un certificat de ”proprietar” (online) pentru centimetrul sau centimetrii tăi. Numele tău va rămâne scris mai mic sau mai mare, în funcție de câți centimetri îți iei. Vom face la final un monument al donatorilor la Primul metru de autostradă (din banii mei, nu din donații)”, este îndemnul lui Ștefan Mandachi, care a lansat această inedită campanie de strângere de fonduri. Banii obținuți astfel urmează să ajungă la spitale, prin Crucea Roșie, să fie utilizați în lupta cu coronavirusul.

Donațiile pot fi făcute în conturile:

CONT RON: RO43RNCB0244020411980016

CONT EURO: RO76RNCB0244020411980004

Cod SWIFT: RNCBROBU

Beneficiar: SOCIETATEA DE CRUCE ROSIE SUCEAVA, (C.I.F. 4244520) (nu scrieți cu diacritice, ca să nu dea vreo eroare).

O primă donație a fost făcută chiar de Ștefan Mandachi, ca persoană fizică – 10.000 de euro, dar altele urmează să le facă prin intermediul firmelor sale.

“Provoc toți cetățenii români și străini și mai ales antreprenorii să mă depășească. Cu ocazia asta, avem șansa să transformăm autostrada (sau lipsa ei) dintr-un simbol al neputinței într-un simbol al solidarității. Și vom face noi împreună și autostrăzi, vă promit!”, a spus Mandachi, care a mărturisit că se așteaptă ca donațiile să depășească cu mult calculele sale.

“Toții banii se duc DIRECT CĂTRE CRUCEA ROȘIE!!! Atenție, banii nu vin la Mandachi, ci la CRUCEA ROȘIE SUCEAVA!!! E non profit. Mulțumesc Cornel Dediu! Apoi îi direcționăm către spitalul nostru în funcție de nevoi.

Dacă se strâng bani mai mulți, dăm și la vecini și la toată România. (vreți să vă spun un secret? Deși în clip mă minunez să strângem 3 milioane de euro, eu în sinea mea cred cu tărie vom strânge minim 30 de milioane euro, dar n-am mai zis la nimeni asta. Chiar am pus și un pariu cu cineva important că vom strânge).

Dirijați atenția către Suceava și dacă vreodată ați venit în Bucovina și v-a plăcut, amintiți-vă de oamenii și locurile de aici. De Voroneț, de Cetate, Putna, Sucevița, Mănăstirea Humorului, Moldovița. Amintiți-vă de pacea, veselia și de toate selfi-urile pe care le-ați făcut aici, în Ierusalimul Europei, în țara fagilor….”, sunt completările făcute de tânărul antreprenor sucevean, care le-a mulțumit celor care l-au ajutat să demareze această idee și să o concretizeze, pentru a deveni virală și a genera astfel donații care să-i ajute pe toți cei care ajung în spitale și care au nevoie de medici și cadre medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ștefan Mandachi “vinde” primul metru de autostradă din Moldova cu 3 milioane de euro, bani pentru spitale.
 Vizualizări articol: 2530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ștefan Mandachi “vinde” primul metru de autostradă din Moldova cu 3 milioane de euro, bani pentru spitale5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei