Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 feb 2020 - Anul XXV, nr. 37 (7342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Individul care și-a agresat concubina minoră însărcinată a fost reținut și băgat în arest

Duminică, 16 Februarie 2020 (15:39:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

UPDATE Gabi-Gavril Litră, agresorul minorei care-i era concubină şi care este şi gravidă în luna a cincea, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către magistraţii de la Judecătoria Suceava. Decizia a fost luată în cursul zilei de duminică, 16 februarie, dar nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

Individul care a oripilat întreaga societate după ce și-a lovit cu sălbăticie concubina a fost reținut de polițiști pentur o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava. Gabriel Litră, de 19 ani, din Horodnic de Sus, a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile de violență în familie și act sexual cu un minor.

Din cercetările derulate în comun de polițiști și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava s-a stabilit că minora agresată cu sălbăticie era însărcinată.

Între fată și Gabriel Litră era o relație de concubinaj, iar cei doi locuiau în comunitatea de romi din Horodnic de Sus. 

Un filmuleț postat pe rețelele de socializare a adus în atenția publică scene de o violență extremă. Minora este bătută cu brutalitate cu biciul și cu pumnii de cel care o lăsase însărcinată pe motiv că l-ar fi înșelat. Scenele de violență au fost filmate după câte se pare de mama fetei, care locuiește în aceeași zonă.

Filmarea a stârnit indignarea opiniei publice, iar autoritățile au demarat o anchetă, care s-a lăsat cu reținerea agresorului. Potrivit comisarului-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, în cazul lui Gabrie Litră se va propune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care și-a agresat concubina minoră însărcinată a fost reținut și băgat în arest.
 Vizualizări articol: 4360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Individul care și-a agresat concubina minoră însărcinată a fost reținut și băgat în arest3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei