Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2015 - Anul XX, nr. 52 (5864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furt dintr-o casă din Arbore lăsată cu uşa descuiată

Joi, 5 Martie 2015 (11:02:51)
O femeie de 47 de ani, din Arbore, a sesizat miercuri seară poliţia din localitate despre faptul că în cursul zilei persoane necunoscute i-au sustras din locuință bani și bijuterii.Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei, profitând de faptul că victima a fost plecată de la domiciliu, iar o ușă de acces era neasigurată, persoane necunoscute au pătruns în locuință și au sustras o sumă de bani și nişte bijuterii din aur.„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furt dintr-o casă din Arbore lăsată cu uşa descuiată.
 Vizualizări articol: 1506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furt dintr-o casă din Arbore lăsată cu uşa descuiată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine-i hotul? trimis de
( 5 mar 2015, 20:11:56
Sa incepem : ce face politia ? va zic eu , DOARME pe banul public , doarme si la propriu si la figurat. Prinde un biet mos ce aduce doua lemne in caruta din padure si : UITE SEFU , AM PRINS HOTUL ! o fi daca zice el . Pv-uri , note raport si fuge cu limba scoasa la judet ca de , poate seful cel mare ii mai pune un grad sau poate ii face statuie , e normal , nu? a prins hotu ce dracu. Dar pe aia ce transporta lemn cu camioanele nu-i vede , e orbit de euroi in acest caz. Prinde un biet mos cu un scuter si zice : uite infractorul ! l-am prins sefu ! vin zece caralii , il incoltesc .....de parca ar fi Passaris , il duce la post , ii face dosar penal si din nou fuge cu limba scoasa la judet sa dea raportul ca de , asteapta nea caraliul sa i se faca statuie ce naiba , doar a muncit . Dar vezi dta , pe aia ce-i prinde si ce vin cu euroi nu le face doasr penal , ra regimul rutier vorbesc. Dar sefu cand vine beat cu masina politiei , de ce nu se da jos , sa-si puna catuse , asa legat sa se duca la spital pentru recoltat probe biologice si apoi sa-si faca singur dosar penal. De ce? Dar cand umbla cu traista prin piete dupa plocoane , de ce nu-si face doasr penal pt mita etc ? de aia ursu n'are coada , sefu se crede smecher dar uite ca o sa-i sara smecheriile , vine nasu . Nea sefu! aloooooooo! cand te-a sunat omu , sti tu cine , si tia spus ca a prins niste hoti care ii furase vaca din grajd si alte bunuri , ce iai zis ? sa astepte ca esti in chiloti si ai venit dupa doua ore dupa ce hotii disparuse cu masina . Pai sefu pana si-a tras chilotii , probabil il strangeau , pana sia luat izmenele , apoi s-a barbierit ca de , nu poti veni sa prinzi hotu nebarbierit , apoi pana si-a pus costumul , cravata etc a durat . In Vaslui cu voi , acolo unde militianul cand ploua circula cu buldozerul . Traiti precum gandacii de colorado pe banul public , dar ve-ti da la randul vostru o NOTA RAPORT asa cum se da , acolo unde trebuie , in curand , in curand .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei