Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 ian 2015 - Anul XX, nr. 22 (5834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi tineri, autorii mai multor furturi şi tentative de furt din case din Moara

Joi, 29 Ianuarie 2015 (12:12:11)
Poliţiştii suceveni au identificat în ultimele 24 de ore două persoane bănuite de comiterea unor furturi cu prejudiciu total de peste 25.000 lei, de pe raza comunei Moara. De asemenea, cei doi bărbaţi, Vasile Ş., de 27 ani, şi Petru M., de 18 ani, ambii din localitate, sunt bănuiţi şi de comiterea unor alte furturi şi tentative de furt, în urma activităţilor investigative şi de cercetare penală urmând a fi stabilită întreaga activitate infracţională şi urmând a se dispune şi măsuri procedurale. Pe 14 ianuarie, poliţiştii Postului de Poliţie Moara au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 10-14.01.2015, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în casa unei femei de 29 ani, care este plecată la muncă în străinătate.Hoţii au spart un geam de la o ușă și au pătruns în living, dar nu au fost sustrase bunuri datorită sistemului de alarmă care s-a activat în interior.În perioada 24-26 ianuarie, aceiaşi hoţi au pătruns în casa lui Gheorghe P., de 43 de ani, tot din Moara, spărgând un geam de la bucătăria imobilului. Ei au furat un televizor, un rotopercutor și o drujbă.Din două imobile aflate într-o singură curte, care aparţin lui Constantin I., de 45 ani, suspecţii ar fi sustras mai multe bunuri.Partea vătămată a apreciat că valoarea prejudiciului este de aproximativ 20.000 lei.Cei doi bărbaţi sunt bănuiţi şi de o tentativă de furt petrecută în perioada noiembrie 2014 – 27 ianuarie 2015, din casa Elenei T., de 48 ani, tot din Moara. Proprietarii locuinţei sunt plecaţi la muncă în Spania, iar suspecţii sunt bănuiţi că au spart un geam tip termopan de la baia locuinţei cu intenţia de a pătrunde în interior, dar nu au mai luat nimic.Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile sustrase în urma săvârşirii celor 4 infracţiuni, bunurile aflându-se în posesia autorilor şi la persoanele la care au fost înstrăinate, acestea având o valoare de circa 5.000 lei.„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat şi două infracţiuni de tentativă la furt calificat, de către poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara şi Postului de Poliţie Moara, cu sprijinul Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, pentru probarea întregii activităţi infracţionale, urmând să se dispună procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri, autorii mai multor furturi şi tentative de furt din case din Moara.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri, autorii mai multor furturi şi tentative de furt din case din Moara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Potârnichi boierești Ai trebuință de: potârnichi (câte două de fiecare mesean), curățate de pene, puf și măruntaie și pârlite, ulei de măsline, unt, câțiva căței de usturoi, rozmarin, dafin, măghiran, boia de ardei iute, boia de ardei dulce,... Citeşte