Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 ian 2015 - Anul XX, nr. 21 (5833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Termica solicită din nou majorarea tarifului de transport şi distribuţie a energiei termice

Miercuri, 28 Ianuarie 2015 (11:25:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Societatea de termoficare a Sucevei cere din nou Consiliului Local să aprobe tariful avizat de ANRSC încă de la începutul anului trecut, de 197,71 lei/gigacalorie.Solicitarea vine la trei luni după ce subiectul a fost discutat în Consiliul Local, într-o şedinţă extraordinară din luna octombrie 2014.„Noi am majorat acest preţ anul trecut, dar nu atât cât solicitau ei, ci un tarif de 173 de lei. Ar însemna să dăm cu 24 de lei mai mult pe gigacalorie”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care s-a arătat sceptic că reprezentanţii Consiliului Local vor vota în favoarea acestui proiect, care ar afecta serios bugetul local.O altă solicitare a celor de la Termica se referă la acceptarea de către municipalitate a pierderi tehnice de reţea în valoare de 4.243.280 lei.„Putem fi de acord cu acoperirea unor pierderi tehnice pe reţea, dar pentru asta cei de la Termica trebuie să ne prezinte bilanţurile energetice pe anul trecut. Din păcate acestea nu sunt finalizate. În februarie putem intra în Consiliu Local cu un proiect şi să discutăm pe baza acestora”, a adăugat Lungu.Solicitările celor de la Termica vor fi discutate în şedinţa de Consiliu Local de mâine.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica solicită din nou majorarea tarifului de transport şi distribuţie a energiei termice.
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Termica solicită din nou majorarea tarifului de transport şi distribuţie a energiei termice1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De acord trimis de
(28 ian 2015, 14:14:30
Sa se mareasca tariful. Salariile angajatilor trebuie platite. Si nu sunt mari cum merge vorba. Doar directorul are 12 000 ron si cativa directorasi sume de acest ordin. Muncitorii sunt sub media pe economie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti „Șuba” sau Salată rusească cu scrumbie afumată Nu știu cum se face dar, auzind vorbindu-se olteneşte, gândul îmi fuge imediat la prietenul Ion Cernei, jurnalist basarabean şi un pătimaş căutator al adevărulu. Pe vremea podurilor de flor, o localitate din Basarabia, numită... Citeşte