Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 dec 2014 - Anul XIX, nr. 294 (5803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimentul caritabil „Hurmuzachi ascultă, înţelege, ajută”

Miercuri, 17 Decembrie 2014 (14:41:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Casa de Cultură din municipiul Rădăuţi a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, evenimentul caritabil „Hurmuzachi ascultă, înţelege, ajută”. Elevi talentaţi ai Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, coordonaţi de profesoara Angelica Popovici, au oferit publicului un spectacol de excepţie. Timp de două ore, asistenţa numeroasă formată din cadre didactice, elevi, părinţi şi invitaţi s-a bucurat de o succesiune de momente artistice organizată în mod inspirat, concretizată în interpretări de piese muzicale consacrate, colinde pline de sensibilitate, cântece populare şi dansuri. Manifestarea a constituit momentul de bilanţ al unei campanii de întrajutorare desfăşurată în cadrul Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, campanie la reuşita căreia şi-au adus aportul semnificativ, pentru prima dată, reprezentanţii Biroului Executiv din Consiliul Şcolar al Elevilor. Aflat la cea de-a treia ediţie, proiectul, după cum ne-a spus prof. Florin Popovici, îşi propune să dezvolte spiritul de întrajutorare, capacitatea empatică, altruismul şi generozitatea elevilor. Acţiunile reunite în cadrul proiectului beneficiază de susţinerea fermă a echipei manageriale, a profesorilor diriginţi şi a reprezentanţilor Asociaţiei de Părinţi. În acest al treilea an al campaniei, reprezentanţii claselor în Consiliul Elevilor au reuşit să-i sensibilizeze pe colegii lor în vederea strângerii de fonduri destinate sprijinirii unor copii aflaţi în situaţii defavorizate, elevi ai liceului sau din afara acestuia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentul caritabil „Hurmuzachi ascultă, înţelege, ajută”.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Evenimentul caritabil „Hurmuzachi ascultă, înţelege, ajută”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei