Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2014 - Anul XIX, nr. 253 (5762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Expoziţie de pictură bizantină, la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului”

Joi, 30 Octombrie 2014 (15:32:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Tinerii din Parohia "Acoperământul Maicii Domnului" din Suceava, care au participat, în ultimele cinci luni, la Atelierul de pictură bizantină, vor expune lucrările în cadrul unei expoziţii, duminică, 2 noiembrie, la ora 12:30, la sediul Asociației „Mereu Tineri”, anexa Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” (strada Mircea Damaschin, nr. 2 A). Această expoziţie reprezintă o încununare a efortului depus de cursanți. Cu acest prilej, vor fi premiate și cele mai bune lucrări ale copiilor și tinerilor participanți în cadrul atelierului. Părintele paroh Gheorghe Husarciuc a menționat că proiectul a avut menirea „de a-i strânge împreună pe tineri pentru a se apropia de valorile noastre. Atelierul de pictură a urmărit inițierea participanților în tehnica pictării icoanei bizantine.” Vernisajul expoziţiei marchează și încheierea oficială a Proiectului „Cunosc, deci contez!”, realizat cu sprijinul Primăriei Suceava și al Consiliului Local Suceava, dar nu și încheierea activităților Asociației „Mereu Tineri”. Doar în luna octombrie, în cadrul Proiectului „Cunosc, deci contez!” au avut loc mai multe activități cultural-educative, desfăşurate la școlile partenere: “Politeţea nu costă nimic, dar cumpără orice” și „Poezia văzută altfel”, la Liceul cu Program Sportiv Suceava, „Ce mâncăm? Și... cum mănânc?” și Campania „Vreau să aflu!”, la Școala Gimnazială Nr. 10 Suceava, dar şi întâlnirile bisăptămânale în cadrul Atelierului de pictură bizantină, de la sediul Asociației „Mereu Tineri”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţie de pictură bizantină, la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului”.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Expoziţie de pictură bizantină, la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei