Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2014 - Anul XIX, nr. 253 (5762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat împuşcat în timp ce poliţiştii de frontieră urmăreau două maşini suspecte

Joi, 30 Octombrie 2014 (11:01:03)

Un tânăr de 32 de ani, care conducea o maşină suspectă, a fost împuşcat în timpul unei urmăriri, poliţiştii de frontieră fiind nevoiţi să facă uz de armă pentru a opri două autoturisme ai căror şoferi au refuzat să oprească.Miercuri, în jurul orei 21.20, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, poliţiştii de frontiera din cadrul STPF Suceava au observat, în apropierea localităţii Bîlca, două autoturisme de teren care se deplasau în mare viteză de la frontiera de stat către interiorul ţării.Având suspiciuni că transportă ţigări de contrabandă, polițiștii de frontiera au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri maşinile pentru control. Şoferii celor două autoturisme nu au oprit la semnalele efectuate, continuându-şi deplasarea în mare viteză, poliţiştii de frontieră fiind nevoiţi să părăsească partea carosabilă pentru a evita coliziunea cu cele două maşini.Astfel, poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea acestora folosind semnalele acustice şi luminoase, dar cei doi şoferi nu s-au supus somaţiilor legale, fapt pentru care, conform procedurilor legale în vigoare, au folosit armamentul din dotare, fiind trase cinci focuri de avertisment în plan vertical şi patru spre pneurile unuia dintre autoturisme.După aproximativ 1 km, unul dintre autoturismele urmărite a oprit transversal, astfel încât să blocheze direcţia de deplasare a autospecialei poliţiei de frontieră, cu intenţia vădită de a asigura fuga celuilalt autoturism urmărit.Conducătorul maşinii, Florin A., în vârstă de 32 ani, din Frătăuţii Noi, a fost reţinut şi deoarece s-a constatat că a fost atins de două gloanţe, acesta a fost transportat de urgenţă, de către poliţiştii de frontieră, la Spitalul Municipal Rădăuţi, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Rănitul a fost ulterior transferat la Spitalul Judeţean Suceava. Tânărul are două plăgi împuşcate, una superficială, la braţul stâng, aproape de umăr, şi alta profundă, în care glonţul i-a trecut pe lângă coloana lombară, i-a perforat abdomenul, provocat o hemoragie internă şi s-a oprit în peretele abdominal interior.Medii au trebuit să intervină chirurgical pentru a extrage glonţul care a rămas în corp şi a trata leziunile provocate. Tânărul este internat la Terapie Intensivă, în stare stabilă, iar medicii speră să nu apară complicaţii.„Cercetările în acest caz sunt continuate de căte Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat împuşcat în timp ce poliţiştii de frontieră urmăreau două maşini suspecte.
 Vizualizări articol: 3903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat împuşcat în timp ce poliţiştii de frontieră urmăreau două maşini suspecte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lege si faradelege trimis de
(30 oct 2014, 14:19:37
militenilor de acum incepeti sa omorati oameni? din cate stiu uzul de arma se face fara a se trage direct asupra persoanei pentru a o omora.daca tot vine vorba de lege de ce nu incepeti sa va impuscati intre voi ca doar toata lumea stie ca voi sunteti cei mai mari traficanti....spre axemplu patrauceanus , schiporus , rusus ,poleucaus ,bugse ,anghius pe ei de ce nu ia impuscat nimeni??
2.   Lege si faradelege trimis de
(30 oct 2014, 17:05:22
Cativa politisti de frontiera sunt intrebati:
- Cat timp trebuie sa lucrati, ca sa va cumparati BMW?
granicerul ucrainean: - 5-6 luni...
politistul ungur: - 2-3 luni...
politistu de frontiera de la vicov, roman: - Un an jumatate.
- ???
- BMW e totusi o companie foarte mare.......
3.   Foarte bine trimis de
(30 oct 2014, 23:41:44
Bine i`au facut!!!
Ce sa faca politistii daca nu a raspuns la somatie? Mai bine sa scape nu? Sa facem toti ca in jungla, fiecare ce vrea... ar fi supertongue
Si Laura.... ce ai vrut tu sa scrii acolo? Este de neinteles!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei