Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2014 - Anul XIX, nr. 229 (5738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UPDATE: Fraţii Decebal şi Traian Turu, reţinuţi pentru 24 de ore

Joi, 2 Octombrie 2014 (15:17:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
UPDATE: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus joi reţinerea pentru 24 de ore a fraţilor Decebal şi Traian Turu, precum şi a lui Răzvan Neacşu, pentru tentativă la infracţiunea de omor.Joi dimineață, la câteva minute după ora 6, aproximativ 20 de polițiști, luptători de la Acțiuni Speciale și judiciariști de la Investigații Criminale au descins la casa clanului Turu din cartierul Burdujeni, vizați fiind frații Decebal și Traian Turu. Cei doi sunt acuzați că au făcut parte din grupul de agresori care, în urmă cu aprozimativ două săptămâni, au bătut cu sălbăticie un taximetrist în centrul municipiului Suceava. Deși se știa încă de la început că frații Turu ar fi fost printre agresori, la Poliție s-au predat în seara agresiunii alți patru tineri, care au declarat că ei sunt cei care l-au bătut pe șoferul de taxi. După aproape două săptămâni de anchetă, polițiștii au reușit să strângă suficiente probe care au dus la acțiunea în forță de joi dimineață. Pe lângă percheziția de la casa familiei Turu, alte cinci percheziții au avut loc pe raza municipiului Suceava (majoritatea în cartierul Burdujeni) și în comuna Adâncata. Cu Poliția la ușă s-au trezit inclusiv cei patru tineri care s-au autodenunțat, aceștia fiind acuzați de favorizarea infractorului și de faptul că au încercat să inducă în eroare organele de anchetă. Suspecții vor fi aduși joi, după finalizarea perchezițiilor, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE: Fraţii Decebal şi Traian Turu, reţinuţi pentru 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 20 voturi
UPDATE: Fraţii Decebal şi Traian Turu, reţinuţi pentru 24 de ore4.3520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2014, 21:29:38
le vor da drumul bineanteles la suceava judecatori tin cu infractori . singura cale este sa fie si romanul unit si sa ne facem dreptate singuri sa dispara aceste clanuri definitiv si pentru totdeauna.
2.   Pentru domnisoara sergiu rusu!!!! :)))))) trimis de
( 2 oct 2014, 22:21:45
Sergiu Rusu,cred ca cea mai buna alegere a ta ar fi sa te pensionezi pe caz de boala,sau te-ai putea apuca de scris povesti pentru copii...! Iar pentru Andreyyy,cu siguranta le va da drumul,pt k din toate articolele pe care le scrie aceasta papusa gonflabila de ziarist,exista probabilitatea de a fi un adevar de 15%! Imi permit sa te contrazic ca judecatorii tin cu infractorii,pt k astia nu dorm noaptea de ciuda ca nu le poate face nimic!Si daca ar fi un sambure de adevar in ce spui tu,politia din Sv nu l-ar mai fi platit pe acel taximetrist ca sa faca rau! Poti spune ca avem legi care ne defavorizeaza! Daca romanii si-ar vedea de treaba lor si nu ar deranja ar fi liniste...! Dar când apare un taran precum acel taximetrist iti vine greu sa iti faci mila de el!!!!Nu exista nici un clan si nici un interlop...sunt oameni ca noi toti care prefera sa-si faca dreptate singuri pt k ii tine si au cu ce! Sâc Sâc ca sa muriti voi romanii si invidiosii de ciuda!!!!
3.   ....:) trimis de
( 2 oct 2014, 22:29:34
Domnisoara Sergiu Rusu fa cumva si nu te repeta saptamana asta cu aceiasi stire,mai pune frana! Si poate inveti si tu odata ca nu ai dreptul sa denigrezi o familie doar pt k te-a facut ma-ta rasist si nici sa dai numele complet ale persoanelor despre care scrii ,jegule!!! Mananca paine de pe jos sau din tomberon,nu de pe urma baietilor de la orizont!
4.   Pt noname trimis de
( 2 oct 2014, 23:17:38
auzi nepoate,dupa cum scrii nu esti t.igan ci roman.nu exista roman mai prost decat ala care e sageata la tigani!!! smardoiala de asta de 2 lei cu baietii de la orizont tine pana vine iese Dan P. si inca ceva ce treaba ai tu cu ziaristul care si face meseria ??? ati vrea sa taca toti,sa se musamalizeze tot si tiganii la care esti tu sageata sa fluture topoarele prin centru,nu??? repet pana iese Dan o mai ardeti cu tupeu de asta de fata blocului
4.1  RE: Pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 01:40:18
Asa as vrea,sa-ti fluture tie un topor putin mai jos de abdomen si sa-ti faca creierul pane rasistule ca oricum il ai degeabalaughing)) ! behai si tu ca oaia pe aici ca sa nu latri!
4.2  RE: Pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 02:39:25
Repet... turu se pisha pe Popovici cu respect!laughing)))))))))
5.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2014, 23:38:36
Astia nu-s decat niste t.igani borati, care nu au tupeu decat in stol si cu bata in mana. La multi ani la frana! Sa va faca rozata cat gaura la covrig.
5.1  RE: Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 01:43:22
Eu pun pariu cu tine ca daca iti dai identitatea, cu un singur pumn iti iei somn 24 de ore si nu e nevoie de stol! calcate-ar masina pe cap din gresealalaughing))))))
6.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2014, 23:43:39
Cat despre sagetile lor...niste retardati care se simt "smecheri" cand se uita lumea la ei ca stau adunati la Orizont ca niste caini vagabonti...ca pana la urma asta si sunt. Imediat vor ajungecu totii in "padoc" la Botosani.
6.1  RE: Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 01:48:08
In padoc ajungi tu,pt ca este destinat animalelor ca tine !
7.   Tot pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 00:04:09
si inca ceva noname ..o sa vedem cat de tare ii tine pe t.iganii tai cand o sa ajunga la Botosani si or sa dea ochii cu Pop..tare mi-e ca n-ai sa ai cui duce pachete sageato.in rest,stati ca boschetarii la Orizontul vostru si postiti o tigara visandu-va AL Capone bla bla bla
8.   Hahaha trimis de
( 3 oct 2014, 01:05:27
auzi..nepoate sai zici la ma-ta..nu mie sclavule! Sageti ai tu in cap in loc de neuroni! Si despre cine incerci tu sa vb aici,despre dan Popovici care se plimba cu o caruta când fratii turu aveau masini de lux!:))))) Stai linistit ca nu ajunge nimeni la botosani,sunt prea smecheri se destepti ca sa ajunga acolo!!! Sageata poate esti tu...a lui Popovici ala care tremura când aude de numele baietilor astea! Muriti de invidie fraierilorrrrrr!
9.   Hihihi trimis de
( 3 oct 2014, 01:13:23
bravo lor ca stau la orizont,ii tine bnuzunarul sa stea degeaba...! Nu ca voi munciti pe la rosal sau va trimiteti nevestele ca menajere prin tari straine!!! ? Ce sa zic... vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...cam asa sunteti voi! Nu am intrat sa ma cert cu niste retardati ca voi... !!! aveti tupeul unul macar de aici sa le spuneti pe fata toate porcariile pe care le scrieti...sau voi sunteti tari in gura,numai din spatele monitorului?...k in fata lor stati aliniati toti...!
10.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 01:22:35
Pt genescu...am o intrebare? esti vreun pusti virgin care a auzit de numele Popovici si a ramas waaawwwww? Mah prostutule numele Turu este respectat si il cunoaste multa lume,pt k ei sunt smecheri din neam si s-au nascut cu valoare...! Acum ceva ani in urma când ei beau coca cola,voi nici nu stiati cum arata...Stateau toti romanii pe la poarta lor ca la cersitlaughing)))))!
11.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 01:28:16
Inca ceva si am incheiat.... ce le doriti voi lor sa va dea Dumnezeu voua si la familiile voaste!... Pt mn romanii sunt cea mai naspa natie de oameni...mai ciudosi si invidiosi nu exista!...De aia sunteti saraci lipiti ma si traiti in mocirla! aveti ciuda pe tigani ca au de toate si voi nu... !
12.   Pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 09:25:24
TE ASTEPT ORICAND T.IGANE IN G. ENESCU IN FATA LA ;;DORNA;; SA-TI ARAT CAT DE PUSTI VIRGIN SUNT.SPUNE O ZI SI O ORA !!! IN REST, DACA NU-I SUPORTI PE ROMANI MARS IN INDIA !! LUCRATI PE LA SPALATORIILE ALEA DIN BURDUJENI SI SEARA CAND AJUNGETI ACASA VA OPRITI LA ORIZONT SI VA INCHINATI LA IDOLII TURU...SAGETI DE C.ACAT!!! MAI ERA T.IGAN CARE SE CREDEA BURICUL SUCEVEI SI A AJUNS O EPAVA-CARA...REPET ZI O ZI SI O ORA SI TE ASTEPT IN G.ENESCU PORUMBELULE!
12.1  RE: Pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 11:29:43
sa iti zic o zi si o ora? pai daca vin e ca si cum o astept pe ma-ta din mormant... daca esti tu asa tare...lasa-ti contul de fb,sa te vada lumea cat de smardoi esti tu...! Nu prea am auzit de satul asta George Enescu,unde anume elaughing)))?
12.2  RE: Pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 11:38:57
mai bn porumbel decat o pasarica ca tine! pai tu compari toate nimicurile cu turu? Ma scuzi nu esti un pusti virgin esti o pi**** adevarata! Pai normal ca turu este idolul tuturor,doar e Turu nu gay-ul de popovici...! App ce mai face dan,am inteles ca face pe-a sefa pe acolo si ca e cam cu****laughing)))))!?laughing)))))))) O sa le transmit fratilor Turu sa dea o tura prin satul vostru g.enescu,poate va da si voua fanilor niste autografe!
13.   Pt noname trimis de
( 3 oct 2014, 09:39:05
puriuc catalin chiar atat de prost esti stai si dai comentarii la ziare si ii pupi in ☭ pe tigani, pun baietii mana pe tine stai linistitwinking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei