Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2014 - Anul XIX, nr. 219 (5728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrâni lăsaţi fără peste 8.000 de euro de necunoscuţi care s-au oferit să le cumpere cupoanele de călătorie

Duminică, 21 Septembrie 2014 (12:19:37)

O familie de bătrâni din Drăgoieşti a rămas fără toate economiile, 7.000 de euro şi 5.000 de lei, după ce şi-au vândut cupoanele de călătorie unor necunoscuţi care au văzut unde îşi ţin banii.

IPJ Suceava a fost sesizat sâmbătă după-amiază despre faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani din locuința unei familii din comuna Drăgoiești.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau la domiciliul lor din comuna Drăgoiești, victima în vârstă de 81 ani și soția sa de 75 ani au fost abordați de doi tineri necunoscuți, care i-au întrebat dacă nu au de vânzare cupoane de călătorie.        

Întrucât cei doi bătrâni au confirmat că au, tinerii au intrat în curtea casei, unul solicitându-i bărbatului să-i vândă cartofi, iar celălalt a intrat în interior împreună cu femeia, care i-a dat două cupoane de călătorie contra sumei de 100 lei. 

Deoarece tânărul i-a oferit o bancnotă de 200 lei, femeia a intrat într-o cameră alăturată, a scos un plic în care își ținea toate economiile familiei, respectiv 7.000 euro și 5.000 lei, a luat o bancnotă de 100 lei și i-a dat-o ca rest cumpărătorului care se afla în aceeași cameră.

După plecarea celor doi tineri, la aproximativ 10 minute, femeia a constatat că plicul în care își ținea economiile lipsește.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrâni lăsaţi fără peste 8.000 de euro de necunoscuţi care s-au oferit să le cumpere cupoanele de călătorie.
 Vizualizări articol: 1738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Bătrâni lăsaţi fără peste 8.000 de euro de necunoscuţi care s-au oferit să le cumpere cupoanele de călătorie2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei