Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2014 - Anul XIX, nr. 217 (5726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident între două maşini şi o căruţă, la Sadova

Joi, 18 Septembrie 2014 (12:52:46)

Miercuri, la Sadova a avut loc un accident în care au fost implicate două maşini şi o căruţă. La ora 08.30, pe DC 88, un localnic de 24 ani, în timp ce conducea un autoturism, datorită vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune faţă spate cu atelajul hipo, condus în faţa sa de un bărbat de 48 ani, din localitate, după care a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 51 ani, din comuna Fundu Moldovei. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului atelajului hipo.

„Conducătorii auto şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au  recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot miercuri, în jurul orei 21.00, pe DN 2, un bărbat de 29 ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune faţă-spate cu un vehicul cu tracţiune animală neînregistrat, nesemnalizat corespunzător și condus în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 32 ani, din judeţul Iaşi.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoutilitarei.

De asemenea,  căruţaşul a suferit leziuni uşoare, însă a refuzat atât la faţa locului, cât şi la spital să fie investigat medical.      

„Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorul auto şi de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul căruțașului, după care, la spital, ambilor li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident între două maşini şi o căruţă, la Sadova.
 Vizualizări articol: 1657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident între două maşini şi o căruţă, la Sadova5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei