Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2014 - Anul XIX, nr. 216 (5725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şoferi cu alcoolemii uriaşe, prinşi de poliţişti la Ipoteşti şi Moara

Miercuri, 17 Septembrie 2014 (11:06:48)

Doi şoferi cu alcoolemii apropiate, 1,26 şi 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, au fost prinşi de poliţişti la Ipoteşti şi Moara, într-un caz şoferul încercând să-şi repună maşina pe carosabil după ce ieşise pe acostament, iar în al doilea caz maşina aflându-se în mijlocul drumului.

Marţi, în jurul orei 18.40, un echipaj din cadrul Postului de poliţie Ipoteşti s-a sesizat despre faptul că pe DJ 208 A, în fața unui imobil, se afla un autoturism orientat perpendicular pe axul drumului și suspendat pe acostamentul de pe partea dreaptă.

Lângă autovehicul, polițiștii au identificat un bărbat de 41 ani, din comuna Bosanci, care încerca să scoată autoturismul de pe acostament şi care a declarat că a condus autoturismul, că se afla singur în autoturism și că nu a suferit nici o vătămare corporală.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Jumătate de oră mai târziu, IPJ Suceava a fost sesizat despre faptul că pe strada Universității din satul Moara Nica un autoturism are o traiectorie sinuoasă, fiind posibil ca șoferul să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Postului de poliţie Moara, autoturismul, la volanul căruia se afla un bărbat de 47 ani, din localitate, a fost identificat pe strada Universității, oprit pe axul drumului.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultând o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi cu alcoolemii uriaşe, prinşi de poliţişti la Ipoteşti şi Moara.
 Vizualizări articol: 2245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Şoferi cu alcoolemii uriaşe, prinşi de poliţişti la Ipoteşti şi Moara4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei