Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mar 2014 - Anul XIX, nr. 49 (5558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mărţişoare pentru bunicii oraşului Siret

Luni, 3 Martie 2014 (12:52:23)

Pe 28 februarie, preşcolarii grupelor „Steluţele” şi „Fluturaşii” de la Grădiniţa cu Program Normal „Luminiţa” Siret şi elevii clasei a IV-a C de la şcoala Gimnazială „Petru Muşat” Siret au vizitat Centrul de Asistenţă Socială „Ingvar Kamprad” pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele celor peste 20 de persoane vârstnice care petrec anii senectuţii la acest centru.

În sala mare de petrecere a timpului liber, copiii au fost primiţi cu bucurie. Cei mici au împărţit mărţişoare şi felicitări, au oferit „Tabloul Prieteniei” lucrat cu mare drag pentru bunicii oraşului, le-au urat mulţi ani  frumoşi şi fericiţi prin versuri şi cîntece, acum în prag de primăvară. Persoanele vârstnice, cu emoţia trădată de câte o lacrimă frântă în colţul ochilor, le-au mulţumit, i-au îmbrăţişat, i-au poftit să le treacă pragul ori de câte ori vor putea.

Acţiunea s-a înscris în cadrul proiectului socio-emoţional „Bucuria de a dărui” coordonată de prof. Erastov Vasa şi Pricop Cornelia de la GPN „Luminiţa” Siret şi va fi continuată pe parcursul semestrului II în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „P.Muşat”, cu Centrul de Asistenţă Socială şi cu Fundaţia Umanitară „O Nouă Viaţă” prin care preşcolarii şi elevii vor experimenta o atitudine de nediscriminare, toleranţă, respect pentru fiecare persoană din comunitatea locală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărţişoare pentru bunicii oraşului Siret.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mărţişoare pentru bunicii oraşului Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei