Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2014 - Anul XIX, nr. 23 (5532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suma alocată investiţiilor în  municipiul Fălticeni, cea mai mare din ultimii patru ani

Vineri, 31 Ianuarie 2014 (15:33:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Bugetul municipiului Fălticeni pentru acest an a fost aprobat cu unanimitate de voturi în şedinţa Consiliului Local din 30 ianuarie, şedinţă la care a fost prezent preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor şi vicepreşedintele Alexandru Rădulescu. Primăria Fălticeni mizează în 2014 pe un buget de 69,33 de milioane de lei din care 54,16 milioane de lei sunt destinate cheltuielilor de funcţionare. Pentru dezvoltare au fost alocate 8,227 de milioane de lei, fiind cea mai mare sumă alocată în ultimii patru ani. Spre învăţământ au mers 2,128 de milioane de lei, spre cultură 740.000 de lei, spre reabilitare străzi 2,98 de milioane de lei, spre sănătate 500.000 de lei cu menţiunea că la acest capitol se vor adăuga fondurile care vor fi alocate de la Ministerul Sănătăţii pentru continuarea lucrărilor la noul spital pentru cofinanţarea proiectelor europene - 750.000 de lei,  sport - 200.000 de lei, iar pentru culte - 380.000 de lei. Fondul de rezervă constituit la bugetul local este de două milioane de lei. „Este un an bun pentru Municipiul Fălticeni. Avem de acoperit cheltuieli importante la secţiunea de funcţionare însă înregistrăm şi un procent record, de 12%, pentru investiţii. Practic alocarea financiară pentru investiţii în anul 2014 s-a dublat faţă de anul 2010. Avem prevederi record pe toate secţiunile bugetare, ceea ce denotă că ne facem cum trebuie treaba în ceea ce priveşte colectarea veniturilor”, a declarat primarul de Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suma alocată investiţiilor în  municipiul Fălticeni, cea mai mare din ultimii patru ani.
 Vizualizări articol: 2221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suma alocată investiţiilor în  municipiul Fălticeni, cea mai mare din ultimii patru ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei