Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sindicaliştii consideră că reorganizarea Termica Suceava va duce la noi concedieri colective

Joi, 23 Ianuarie 2014 (16:29:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Reprezentanţii Blocului Naţional Sindical Suceava se tem că implementarea unui nou plan de reorganizare al SC Termica Suceava ar conduce la noi concedieri colective în rândul personalului acestei societăţi. Joi a avut loc la Prefectura Suceava o şedinţă a Comisiei de Dialog Social, la solicitarea Blocului Naţional Sindical, principala temă de discuţie fiind analizarea revendicărilor salariaţilor de la Termica. Prefectul Florin Sinescu a arătat că aceste revendicări vizează în special protecţia socială a salariaţilor în situaţia unui eventual transfer al activităţii de termoficare din Suceava, acordarea drepturilor salariale la zi conform contractului colectiv de muncă persoanelor disponibilizate, precum şi întocmirea unui program de reorganizare al SC Termica SA în vederea continuării activităţii de transport, distribuţie şi livrare a agentului termic.În cadrul discuţiilor s-a arătat faptul că pentru a putea să participe la licitaţia care va fi organizată de Primăria Suceava în vederea atribuirii serviciului public de transport – distribuţie şi furnizare a energiei termice, SC Termica SA trebuie să-şi reînnoiască licenţa de la Autoritatea Natională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), şi să implementeze un plan de reorganizare. Prefectul judeţului Suceava a ţinut să mai precizeze că în ce priveşte plata salariilor compensatorii, până în prezent s-au achitat 60% din aceste drepturi prevăzute în contractul colectiv de muncă, urmând ca diferenţa netă rămasă de achitat, de aproximativ două milioane lei, să fie la dispoziţia foştilor salariaţi până la data de 31 ianuarie 2014.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicaliştii consideră că reorganizarea Termica Suceava va duce la noi concedieri colective.
 Vizualizări articol: 1683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sindicaliştii consideră că reorganizarea Termica Suceava va duce la noi concedieri colective0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei