Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor despre Flutur: „E un fel de senator second-hand”

Luni, 7 Octombrie 2013 (14:53:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Să vorbeşti cu câinii pe dealuri nu e tocmai în regulă”. Este reacţia dură a preşedintelui PSD al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, la ultimele declaraţii ale omologului său de la PDL, Gheorghe Flutur, care a atras atenţia aupra stagnării lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului reședință de județ. Flutur a afirmat că, sâmbătă, 5 octombrie, a fost pe șantierul rutei ocolitoare și a constatat că lucrările sunt neterminate și abandonate, la faţa locului găsind doar un câine, un paznic și o baracă. Nechifor s-a arătat îngrijorat de starea senatorului democrat-liberal şi a ţinut să-i amintească faptul că sâmbăta este zi liberă şi prin urmare nu se lucrează.

Sincer nu prea mai înţeleg. Chiar sunt oarecum preocupat de starea domniei sale. Să ajungi acum să mergi sâmbătă pe şantier când este zi liberă şi să vorbeşti cu câinii pe dealuri nu e tocmai în regulă, dar e o stare mai profundă de moment a domnului Flutur. Poate că şi din cauza faptului că îşi simte scaunul cumva mai puţin stabil în partid. Am văzut acelaşi lucru şi vineri, la Târgul <Produs în Bucovina>, când nu a venit lângă noi. Eu eram cu domnul primar, cu domnul prefect, cu foarte multă lume, el era mai stingher, făcea poze mai încolo. Vreau să-i amintesc că totuşi e senator, chiar dacă a fost ales cu puţine voturi şi e un fel de senator second hand, trebuie să dialogheze cu oamenii, nu să doarmă în Senat, a afirmat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor despre Flutur: „E un fel de senator second-hand”.
 Vizualizări articol: 1697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Nechifor despre Flutur: „E un fel de senator second-hand”2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 oct 2013, 15:32:56
Domnule Nechifor,cate a facut domnul Flutur pentru judetul Suceava,n-ai sa faci matale nici in 10 mandate chiar daca ai avea un buget egal cu al intregii tari, asa ca faceti nani in continuare in scaunul de presedinte al consiliului Judetean Suceava si nu il mai criticati pe domnul Flutur
2.   Gogule trimis de
( 7 oct 2013, 18:20:17
ia zii matale ce a facut fluur in afara de realizarile personale? numeste 1 lucru inceput si termint de flutur cu impact pentru populatia judetului?
3.   ;) trimis de
( 7 oct 2013, 19:00:23
da a facut FLUTUR foarte multe pentru el asta stie toata lumea. Domnule Nechifor intrebarea e daca Flutur stie sa dialogheze cu oamenii?
4.   Comentariu trimis de
( 7 oct 2013, 20:43:11
da domnule,a facut domnul Flutur.....multa gargara......si a cheltuit foarte multi-multi bani .....pe lucrari de nimic,de asta nu se vede in judet nimic din ceea ce a facut.s/a mai plimbat cu bicicleta....in microbuz de la Viena la Suceava,da asta a facut.a cheltuit multi bani,luati de la gura copiilor prin, taierea salariilor,si altor venituri.si a fost de multe ori la vilele din bucuresti unde un chior le dadea ordin sa oropseasca poporul....multe a facut domnul Flutur.
5.   -un proverb trimis de
( 7 oct 2013, 20:52:14
-un proverb romanesc spune "rade harb de oala sparta".Bine ar fi sa vorbeasca ceea ce lasam in urma,nu ceea ce spunem de dupa birou.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei