Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 84 (5291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Băişanu cere autorităţilor să strângă cerşetorii din intersecţiile Sucevei

Joi, 11 Aprilie 2013 (16:07:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, s-a declarat nemulţumit de faptul că principalele intersecţii din Suceava sunt invadate de cerşetori, solicitând autorităţile strângerea acestora de pe străzi. Băişanu a spus că a observat că numărul cerşetorilor din intersecţii sau din zona supermarketurilor a crescut foarte mult, marea majoritate a acestora nefiind din Suceava. „Am văzut că sunt din ce în ce mai mulţi copii sau persoane cu handicap care cerşesc în Suceava. Vreau să fac un apel către Poliţia Locală, Poliţie, şi către primarul Sucevei, Ion Lungu, să ia măsuri urgente pentru a stopa acest fenomen. Este o imagine care nu ne face cinste şi nu mai trebuie să treneze”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a precizat că până în momentul de faţă nu a văzut acţiuni în forţă ale autorităţilor sucevene pentru a-i înlătura pe cerşetori de pe străzile Sucevei. El a mai spus că în aceste acţiuni ar trebui să se implice şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în condiţia în care mulţi cerşetori sunt minori, fiind folosiţi de persoane adulte, care colectează banii strânşi de către aceştia.

„Astfel de acţiuni pentru stoparea cerşetoriei nu costă nimic. Consider că autorităţile trebuie să intervină de urgenţă astfel încât să rezolvăm cât mai repede această problemă”, a mai spus preşedintele PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu cere autorităţilor să strângă cerşetorii din intersecţiile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Băişanu cere autorităţilor să strângă cerşetorii din intersecţiile Sucevei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cica avem institutii de asistenta sociala ... trimis de
(11 apr 2013, 22:05:57
institutiile de asistenta sociala ce fac? ce fac asistentii sociali de la primarie? ce face institutia abilitata pe probleme de asistenta sociala?
2.   Comentariu trimis de
(11 apr 2013, 22:57:37
CE FAC? VA SPUN EU: NIMIC... MERG LA SERVICIU SI PLEACA DE LA SERVICIU...AM AVUT UN CAZ IN FAMILIE UNDE A FOST NECESARA INTERVENTIA LOR...EI SEMNEAZA CONDICA, IAU SALARIU,DAU VINA PE CELELALTE INSTITUTII, IESI DE LA EI MAI NEDUMERIT DECAT INTRI,,,SI ATAT...
3.   Comentariu trimis de
(11 apr 2013, 23:01:04
TOTUSI SI LEGISLATIA CRED E DE AIUREA...IN INTERSECTII IN sUCEAVA AM VAZUT UN COPIL DE DOAR 5 6 ANISORI, S A REPEZIT SPRE MASINA FARA SA SE ASIGURE...AM RAMAS BLOCATA...NORMAL AR FI CA POLITIA SA I DUCA AUTOMAT LA DGASPC, SA I REINCREDINTEZE,NU? IN STRAINATATE NU S AR INTAMPLA ASA CEVA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei