Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 58 (5265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur cere autorităţilor să informeze corect populaţia în privinţa problemei laptelui infestat

Marţi, 12 Martie 2013 (14:38:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a atras atenţia că „bâlbâielile” autorităților sanitar veterinare din România, cu privire la problema laptelui depistat cu aflatoxină peste limitele admise, riscă să-i afecteze grav pe producătorii şi procesatorii de lapte. Flutur a subliniat că solicită în mod imperativ Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare, cât şi conducerii Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava să iasă public şi să informeze corect populaţia, şi să-i apere pe producătorii şi procesatorii de lapte. Senatorul PDL a declarat că lipsa reacţiilor din partea autorităţilor îi afectează şi pe producătorii de lapte din Suceava, deşi în judeţ nu au existat probleme cu privire la infestarea laptelui cu aflatoxină. El a adăugat că lipsa de reacţie a autorităţilor cu privire la această problemă poate avea efecte dezastruoase asupra economiei româneşti, în special în industria alimentară, agricultură şi zootehnie. Liderul PDL Suceava a declarat că autorităţile sunt obligate să iasă cu explicaţii clare, credibile, să ia toate măsurile legale pentru a nu se ajunge la prăbuşirea sectorelor amintite, şi pentru a nu fi afectata siguranța alimentara a populaţiei.

„Nu putem pentru un caz izolat să generăm panică şi să prăbuşim piaţa laptelui”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere autorităţilor să informeze corect populaţia în privinţa problemei laptelui infestat.
 Vizualizări articol: 1384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur cere autorităţilor să informeze corect populaţia în privinţa problemei laptelui infestat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca la gripa aviara trimis de
(12 mar 2013, 14:44:17
Dom' senator, propun sa initiati o ordonanta de urgenta sa gazati toate vacile, asa cum ati facut si cu pasarile , eventual sa stropeasca contra-cost stim noi cine masinile la intrarea in tara cu apa chioara iar banii rezultati sa mearga stim noi unde.
2.   Vigilentul Flutur trimis de
(12 mar 2013, 15:16:31
Senatorul PDL a declarat că autoritatile sunt lipsite de reactie.El la gripa aviara a avut o reactie ca un avion cu reactie.2006 a fost anul gripei aviare cu care Gheorghe Flutur spune si in ziua de azi ca s-a luptat. Mai ales ca „gripa aviara nu are diguri, cum au apele", ca fostul ministru sa se puna in calea ei. La scurt timp dupa ce Flutur nu a mai fost ministru, dupa ce sute de mii de pasari au fost sacrificate, au inceput sa curga si acuzatiile. Urmasul lui Flutur la Ministerul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a declarat ca ministerul nu are niciun document care sa ateste prezenta virusului gripei aviare in Romania. A fost sau n-a fost gripa aviara in Romania? Iata o intrebare la care probabil doar regizorul Corneliu Porumboiu mai poate sa gaseasca raspunsul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei