Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 40 de firme sunt prezente la Târgul Bucovina Construct

Vineri, 18 Mai 2012 (16:42:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Peste 40 de companii îşi prezintă oferta în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Târgului Bucovina Construct, Imobiliare &Expo Garden 2012. Deschiderea oficială a târgului a avut loc vineri, la Shopping City Suceava, în prezenţa expozanţilor, a mai multor specialişti în domeniul construcţiilor şi a oficialităţilor judeţene.

Târgul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava şi Shopping City, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, ARCO – Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii, PMCR – Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România şi APROCOR – Asociaţia Română pentru Promovarea Construcţiilor de Locuinţe cu Tehnologii Rapide de Execuţie.

Directorul general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneau, a ţinut să sublinieze că târgul de construcţii de la Suceava este un eveniment de referinţă pentru industria de construcţii. „Avem peste 40 de expozanţi, care chiar în condiţii de criză economică accentuată au venit să arate publicului larg ce fac şi ce îşi propun pentru anul următor”, a precizat Marcel Gaftoneanu.

 

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Vasile Ilie a declarat că organizarea ediţiei de anul acesta a târgului, a XV-a, demonstrează faptul că Suceava este un judeţ în care construcţiile s-au dezvoltat extrem de mult în ultimii ani.La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Vasile Ilie a declarat că organizarea ediţiei de anul acesta a târgului, a XV-a, demonstrează faptul că Suceava este un judeţ în care construcţiile s-au dezvoltat extrem de mult în ultimii ani.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 40 de firme sunt prezente la Târgul Bucovina Construct.
 Vizualizări articol: 1300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 40 de firme sunt prezente la Târgul Bucovina Construct0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei